کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۴:۳۸
کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت


۲۵ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار ساخت ۲۹۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۳۹ ذخیره‌گاه پیاز در این ولایت تکمیل شده و این ساختمان‌ها به بهره‌برداری رسیده است.
عبدالوهاب محمدی رییس زراعت بامیان گفت: «کار اعمار تمام ذخیره‌خانه‌های صفر انرژی کچالو و پیاز در این ولایت تکمیل شده است و دهاقین پس از این می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.»
همین گونه آقای محمدی می‌افزاید که از میان ۱۰ سردخانه صفر انرژی سیب مُدل سارک، کار پنج سردخانه نیز تکمیل شده و کار سردخانه‌های باقی‌مانده هم پیش‌رفت زیادی کرده و تا چند روز دیگر به پایان می‌رسد.
این پروژه‌های جدید، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت راه‌اندازی شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۱۵
Background image

برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی درباره تغییرات اقلیمی برای ۱۵۰ دهقان در سمنگان

۲۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به ابتکار «ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مرکز ولایت سمنگان و چهار ولسوالی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۳۳
Background image

نصب و فعال‌سازی سیستم برق آفتابی در فارم تحقیقاتی جوارسل خوست

۲۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست سیستم برق آفتابی را برای فارم تحقیقاتی جوارسل که مربوط به آمریت امور زراعتی این ریاست است، نصب و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۲۶
Background image

برداشت ده ورایتی کچالو از فارم تحقیقات زراعت ولایت غور

بخش تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور کشت آزمایشی ده ورایتی کچالو را در فارم تحقیقاتی میدان هوایی این اداره برداشت و مورد ارزیابی قرار داد.
بر اساس نتایج این تحقیق، سه. . .

بازگشت به خبرها