پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان آماده بهره‌برداری می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۱۱
پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در پروان آماده بهره‌برداری می‌شود
۲۹ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، می‌گوید که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت روبه اتمام است و آماده بهره‌برداری می‌شود.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی کار تطبیق ۴۳۱ پروژه جدید شامل ساخت ۱۵۲ کشمش‌خانه، ۲۰۱ ذخیره‌گاه پیاز، ۳۵ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۲ سردخانه صفر انرژی میوه‌جات تازه و توزیع ۳۰ دستگاه سولری خشک‌کننده سبزیجات به زنان را راه‌اندازی کرده‌اند که کار تطبیق این پروژه‌ها روبه اتمام است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۹:۳۷
Background image

توزیع تجهیزات حمایتی برای مالداران در ولسوالی دلارام

۱۶ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف حمایت و تشویق مالداران، ۴۵ قلم تجهیزات ضروری به همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای مالداران واجد شرایط در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز توزیع شد.
این تجهیزات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

بازگشت به خبرها