دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
دکرنې او مالدارۍ مرستیال د کابل د بادام‌باغ نندارتون په څنډه کې د اروپايي ټولنې د اقتصادي چارو مرستیال سره وکتل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا و مسئول برنامه‌های زراعتی برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، معین زراعت از حضور معاون اتحادیه اروپا در نمایشگاه ابراز قدردانی نموده و در مورد روند برگزاری نمایشگاه و فعالیت‌های جاری در سکتور زراعت، مالداری و آبیاری معلومات ارائه کرد. وی تأکید نمود که شفافیت و مؤثریت از اصول اساسی در تطبیق فعالیت‌ها بوده و تمام نهادهای همکار نیز برنامه‌های خود را بر همین اساس پیش می‌برند.
همچنان، معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در این دیدار پیرامون کمک‌ها و برنامه‌های این اتحادیه صحبت کرده و بر ادامه همکاری‌ها با سکتور زراعت افغانستان تأکید ورزید. وی برگزاری این نمایشگاه را از ابتکارات مهم وزارت زراعت دانسته و آن را فرصتی مؤثر برای بازاریابی محصولات داخلی عنوان کرد.
قابل یادآوری است که میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نهادهای یادشده، تفاهم‌نامه‌های همکاری در بخش تطبیق پروژه‌های مختلف زراعتی، آبیاری و مالداری به امضا رسیده است. این همکاری‌ها در راستای تقویت ظرفیت‌ها، بهبود تولیدات داخلی و توسعه پایدار سکتور زراعت ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS