رئیس زراعت نورستان با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۱۵
د نورستان دکرنې رییس د ډنمارک د کډوالو شورا له چارواکو سره وکتل

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان مولوی محمد ولی محسن، با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک نشست هماهنگی برگزار کرد.
در این نشست، مسئولان این شورا در مورد فعالیت‌های جاری، برنامه‌های آینده و مشکلات موجود در ولایت نورستان، معلومات همه‌جانبه ارائه کردند. همچنان، پلان‌های خود را در زمینه تأثیرگذاری پروژه‌ها، آغاز برنامه‌های جدید بر اساس نیازهای مردم، و گسترش خدمات در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری شریک ساختند.
رئیس زراعت نورستان از تلاش‌ها و فعالیت‌های این شورا قدردانی کرده و اطمینان داد که در راستای حل مشکلات موجود، همکاری همه‌جانبه با این شورا خواهد داشت. وی همچنان خواستار گسترش بیشتر پروژه‌های این نهاد شد تا به مشکلات دهاقین به‌گونه مؤثر رسیدگی صورت گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها