آموزش شماری از باغداران در نورستان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۹:۲۱
نورستان کې یوشمېر بڼوال وروزل شول 

۲۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۵ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس هدایت ویژه مولوی محمدولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، شماری از باغداران و کارمندان ادارات امارتی در بخش شاخه‌بری درختان میوه در منطقه پارون، مرکز این ولایت، توسط کارمندان مسلکی این ریاست آموزش داده شدند.
در این برنامه آموزشی، روش‌های درست شاخه‌بری درختان میوه به‌گونه عملی و نظری برای اشتراک‌کنندگان تشریح گردید و همچنان معلومات لازم در مورد فواید شاخه‌بری در اختیار آنان قرار داده شد، تا باغداران بتوانند باغ‌های خود را به شکل درست و معیاری مدیریت نمایند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نورستان تلاش دارد تا به‌منظور اصلاح باغ‌ها، افزایش حاصلات و توسعه باغداری معیاری، برنامه‌های آموزشی دوامدار را برای دهقانان و باغداران فراهم سازد، تا زمینه برای گسترش باغداری عصری و معیاری در این ولایت مهیا گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS