آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
روزګان کې د «نیالګي کېنول صدقه جاريه ده» تر شعار لاندې د شنو سیمو د پراختیا پراخ کمپاین پیل شو

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم افتتاح این کمپاین، حافظ زبیر احمد موسی‌زی رئیس دفتر مقام ولایت، مولوی عطاءالله راشد رئیس زراعت، مولوی عبدالمنان فاروقی آمر منابع طبیعی، مولوی اسدالله اسد آمر امور زراعتی و ملا محمد صدیق منهاج آمر امور اراضی حضور داشتند.
مولوی عطاءالله راشد رئیس زراعت ارزگان در این مراسم گفت که غرس و پرورش نهال صدقه جاریه است و هر باشنده ارزگان باید تلاش کند تا نهال غرس کرده و از آن نگهداری نماید. وی افزود که نهال‌ها در تصفیه هوا، زیبایی محیط زیست، بهبود اقلیم و جلوگیری از انواع امراض نقش مهم دارند.
مسئولان ریاست زراعت ارزگان می‌گویند که در سال جاری، در مجموع ۱۲۰ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر از قوریه‌های دولتی و خصوصی این ریاست غرس و بر هزاران دهقان توزیع خواهد شد. آنان از مردم خواستند تا در کنار نهال‌های دولتی، به‌صورت شخصی نیز به غرس نهال اقدام کنند تا زمینه سرسبزی ولایت و تقویت اقتصاد فراهم گردد.
همچنان مسئولان افزودند که برای سال‌های آینده، به‌منظور حمایت از قوریه‌داران خصوصی، نهال‌ها از آنان خریداری خواهد شد تا هم عواید خانواده‌ها افزایش یابد و هم تولید نهال گسترش پیدا کند.
از سوی دیگر، دهقانانی که به‌تازگی از ریاست زراعت نهال دریافت کرده‌اند، ابراز خرسندی نموده و می‌گویند که نهال‌های توزیع‌شده متناسب با اقلیم ارزگان بوده و امید می‌رود حاصل خوبی داشته باشد.
این کمپاین در حالی آغاز می‌شود که خشک‌سالی‌های پی‌هم در سال‌های گذشته باعث آسیب جدی به باغ‌های کوچک و بزرگ در این ولایت شده است. ریاست زراعت ابراز امیدواری می‌کند که این روند نهال‌شانی در حفاظت محیط زیست، حمایت از باغداران و رشد اقتصادی ولایت مؤثر واقع شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها