در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
پکتیا کې پر ۱۷۵ بڼوالو د بڼوالې اړوند توکي ووېشل شول

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از باغداران توزیع گردید.
آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، عبدالله حلیم‌زی، می‌گوید هدف از توزیع این وسایل، ترویج و گسترش باغداری عصری به‌جای باغداری سنتی، افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات، و فراهم‌سازی سهولت‌ها برای باغداران در بخش باغداری است.
به گفته او، این وسایل باغداری شامل پمپ دواپاشی، قیچی کوچک شاخه‌بُری و اره شاخه‌بُری می‌باشد.
قابل یادآوری است که این مؤسسه در آینده نزدیک، در مرکز این ولایت (گردیز) و ولسوالی‌های څمکنی و زرمت، پمپ‌های دواپاشی را به ۲۰۵ باغدار توزیع خواهد کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها