آغاز کار ساخت یک چکدم در ناحیه نهم شهر جلال‌آباد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۹:۱۷
د جلال آباد ښار نهمه ناحیه کې د یو چکډېم د جوړولو چارې پیل شوې

۲۳ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
در ناحیه نهم شهر جلال‌آباد، در کنار گوشهٔ شهر غازی امان‌الله، به‌منظور ذخیره آب‌های بارانی و بلند بردن سطح آب‌های زیرزمینی، کار ساخت یک چکدم به هزینه سه‌ونیم میلیون افغانی آغاز گردیده است.
مولوی معاذالله عادل، رییس تکنالوژی جدید و آبیاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گفت که به‌برکت توجه خاص امیرالمؤمنین حفظه‌الله، این وزارت علاوه بر ولسوالی‌ها، در آن ناحیه‌هایی که به دلیل آب‌های بارانی در معرض خطر سیلاب قرار دارند نیز پلان ساخت چکدم‌ها را روی دست دارد.
وی افزود که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق بودجه انکشافی خود، به‌منظور تقویت و احیای آب‌های زیرزمینی، در تمامی ولسوالی‌ها یک‌یک چکدم اعمار کرده است که در افزایش سطح آب‌های زیرزمینی نقش مهمی داشته‌اند.
مولوی محمدولی محسن، رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در سخنان خود چکدم‌ها را در افزایش آب‌های زیرزمینی و جلوگیری از سیلاب‌ها مهم خواند و از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری خواست تا طراحی و تطبیق چنین پروژه‌هایی را در ننگرهار گسترش دهد.
این چکدم دارای ۱۵۰ متر طول، ۲۶ متر عرض و شش متر ارتفاع بوده و ظرفیت ذخیره ۶۰ هزار متر مکعب آب را دارد.
همچنان با استفاده از همین بودجه، بخش‌های تخریب‌شدهٔ چکدم‌های ولسوالی‌های سره‌رود، گوشته و کوزکنر نیز ترمیم خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری نهال شانی در ولایت کابل

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری  نهال شانی سال ۱۴۰۵ هجری شمسی در محوطه انستتیوت  تعلیمات تخنیکی و مسلکی کابل با حضور مقام‌های محلی آغاز شد.
در این مراسم،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۲
Background image

تبدیل و معرفی شماری از کارمندان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت در بست‌های جدید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شش تن از کارمندان ریاست مالی و حساب این وزارت از بست‌های قبلی تبدیل و در بست‌های جدید تعیین گردیده و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

بازگشت به خبرها