برگزاری نشست در ریاست اراضی وزارت زراعت برای بررسی استملاک و تعیین قیمت زمین‌های بند للندر (شاه‌توت)

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۴:۵۹
د کرنې وزارت د اراضۍ په ریاست کې د للندر (شاه‌توت) بند د ځمکو د استملاک او بیې ټاکلو په موخه غونډه ترسره شوه

۲۷ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ریاست ع اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشست مهمی به منظور بررسی استملاک زمین‌ها، تعیین قیمت و موضوعات مربوط به اعطای بدیل ملکیت برای پروژه بند للندر (شاه‌توت) برگزار شد. 
در این نشست، مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و بی‌جاشدگی ریاست عمومی اراضی، مولوی سیف‌الله الیاس رئیس ارزیابی، استملاک و بی‌جاشدگی، مولوی نورالله حکمت رئیس وزارت آب و انرژی برای ولایت کابل و شماری از کارمندان هر دو اداره حضور داشتند.
در جلسه، دوسیه‌های تکمیل‌شده و ناتکمیل مربوط به خانه‌ها و زمین‌های مردم در محور اصلی بند بررسی شد و درباره فراهم‌سازی زمین‌های بدیل برای مالکان بحث صورت گرفت.
در آغاز نشست، مولوی نورالله حکمت گفت که این پروژه با هزینه ۲۲۷ میلیون دالر، توجه شرکت‌های خصوصی را به خود جلب کرده، اما روند استملاک هنوز تکمیل نشده است. او تأکید کرد که نخست باید دوسیه‌های مربوط به محور اصلی بند نهایی شود و سپس روی دوسیه‌های باقی‌مانده کار صورت گیرد.
پس از آن، مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و بی‌جاشدگی، به بخش‌های مربوطه هدایت داد تا دوسیه‌هایی را که کارشان تکمیل شده است، هرچه زودتر در ساحه بررسی کنند و روند تکمیل دوسیه‌های باقی‌مانده را سرعت بخشند. او افزود که پس از نهایی‌شدن روند استملاک و تعیین قیمت‌ها، باید برای متضررین زمین‌های بدیل فراهم شود؛ به گونه‌ای که هم برای امارت اسلامی و هم برای مردم قابل‌قبول باشد.
در پایان تصمیم گرفته شد که برای نظارت دقیق از روند کار، یک کمیته باصلاحیت ایجاد شود که نمایندگان وزارت‌های آب و انرژی، زراعت، مالیه، شهرسازی و همچنین نماینده ولایت کابل در آن عضویت داشته باشند تا امور پروژه به صورت درست و به‌موقع پیش برود.
در نهایت، تمام اشتراک‌کنندگان بر هر نوع همکاری لازم در این روند تأکید کردند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع ۴۰۰ قطعه فیل مرغ برای ۲۰ فامیل در ولسوالی خاک‌جبار ولایت کابل 

١٩ جمادی الثانی ١٤٤٧ ه ق / ١٩ قوس ١٤٠٤ ه ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری موسسه شلتر فار لایف برای ٢٠ خانواده نیازمند به تعداد ٤٠٠ قطعه فیل مرغ نوع برنز و کراس را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۰:۱۸
Background image

نهال‌های تصدیقی ولایت تخار راهی ولایات کابل، کندز و بدخشان شد

 قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، طی سفر کاری به قریه سرای‌سنگ تالقان، از جریان بسته‌بندی و بارگیری نهال‌های تولیدی یکتن از قوریه‌داران که به کابل، کندز و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۹:۴
Background image

تطبیق پروژه‌‌هایی به هزینه ۱۰۸ میلیون دالر در ولایت بدخشان

دفتر کنسرن، گزارش تطبیق پروژه‌های سه‌ساله فراگیر خود را در مجلسی به مسوولان حکومتی بدخشان ارائه کرد.
این پروژه‌ها در  ولسوالی‌های یاوان و شهربزرگ بدخشان با هزینه‌ای ۱۰۸ میلیون دالر. . .

بازگشت به خبرها