بازدید معین زراعت و مالداری از پروژه‌های زراعتی و انکشافی در ولایت پکتیکا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۴:۳
ربازدید معین زراعت و مالداری از پروژه‌های زراعتی و انکشافی در ولایت پکتیکا

۲۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت پکتیکا از چندین پروژه مهم زراعتی و انکشافی در این ولایت بازدید به‌عمل آورد.
آقای عثمانی در نخست از یک مرکز جمع‌آوری شیر در ولسوالی متاخان بازدید کرد و ضمن بررسی فعالیت‌های آن، بر بهبود کیفیت محصولات لبنی و افزایش ظرفیت مراکز مشابه در دیگر ولسوالی‌ها تأکید نمود.
وی همچنان از یک سربند آب که در حال ساخت است در ولسوالی ارگون دیدن کرده و روند پیشرفت کار این پروژه را مورد ارزیابی قرار داد. معین زراعت و مالداری گفت که تطبیق چنین پروژه‌ها در مدیریت آب و توسعه زراعتی نقش مهمی دارد.
در ادامه، مولوی صدراعظم عثمانی از پروژه‌های واترشید (مدیریت حوزه‌های آبریز) در ولایت پکتیکا نیز دیدن نموده و بر اهمیت حفظ منابع طبیعی و استفاده مؤثر از آب‌های سطحی تأکید کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها