دیدار رئیس زراعت بدخشان با معین مالی و اداری وزارت اقتصاد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۱:۴
دیدار رئیس زراعت بدخشان با معین مالی و اداری وزارت اقتصاد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان مولوی امان‌الله حسن، در دفتر کارش با مولوی محمد عالم جمیل، معین مالی و اداری وزارت اقتصاد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، رئیس زراعت ضمن خوش‌آمدگویی به معین وزارت اقتصاد، در مورد فعالیت‌های موسسات همکار در سکتور زراعت معلومات ارائه کرد و گفت که ولایت بدخشان به‌دلیل وسعت جغرافیایی و خرابی راه‌های مواصلاتی، نیازمند اجرای پروژه‌های زیربنایی و بنیادی زراعتی مطابق به نیازمندی‌های مردم است.
در ادامه، معین مالی و اداری وزارت اقتصاد گفت که امارت اسلامی در چند سال گذشته پروژه‌های مهمی را عملی نموده و همچنان در تلاش است تا در بخش پروژه‌های بنیادی و انکشاف سکتور خصوصی سرمایه‌گذاری کند. او افزود که به‌منظور تقویت همکاری و هماهنگی میان نهادهای مختلف، ورکشاپ‌های آموزشی از سوی وزارت اقتصاد در سطح ولایات راه‌اندازی شده است و امروز یکی از این ورکشاپ‌ها در ولایت بدخشان برگزار گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها