دیدار رئیس زراعت بدخشان با معین مالی و اداری وزارت اقتصاد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۱:۴
دیدار رئیس زراعت بدخشان با معین مالی و اداری وزارت اقتصاد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان مولوی امان‌الله حسن، در دفتر کارش با مولوی محمد عالم جمیل، معین مالی و اداری وزارت اقتصاد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، رئیس زراعت ضمن خوش‌آمدگویی به معین وزارت اقتصاد، در مورد فعالیت‌های موسسات همکار در سکتور زراعت معلومات ارائه کرد و گفت که ولایت بدخشان به‌دلیل وسعت جغرافیایی و خرابی راه‌های مواصلاتی، نیازمند اجرای پروژه‌های زیربنایی و بنیادی زراعتی مطابق به نیازمندی‌های مردم است.
در ادامه، معین مالی و اداری وزارت اقتصاد گفت که امارت اسلامی در چند سال گذشته پروژه‌های مهمی را عملی نموده و همچنان در تلاش است تا در بخش پروژه‌های بنیادی و انکشاف سکتور خصوصی سرمایه‌گذاری کند. او افزود که به‌منظور تقویت همکاری و هماهنگی میان نهادهای مختلف، ورکشاپ‌های آموزشی از سوی وزارت اقتصاد در سطح ولایات راه‌اندازی شده است و امروز یکی از این ورکشاپ‌ها در ولایت بدخشان برگزار گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۰:۲۶
Background image

ننګرهار کې د معیاري او عصري مسلخ د جوړېدو هوکړه لاسلیک شوه

۱۴ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۱۵ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق

د ننګرهار وادي کرنیز شرکت په ځمکه د یو معیاري او عصري مسلخ د جوړېدو په موخه د هوکړه لاسلیک شوه.

یاده هوکړه د ننګرهار وادي کرنیز شرکت د. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۳۱
Background image

د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د مالي او حسابي ریاست کارکوونکو سره ناسته وکړه

۱۳ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۱۴ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق  

د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت مالي او اداري مرستیال مولوي نورالدین عمیر نن د دغه وزارت د مالي او حسابي ریاست له کارکوونکو سره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۲۸
Background image

کونړ ته د کرنې وزارت د پلان لوی رییس او مل پلاوي سفر

۱۳ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۱۴ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق

د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پلان او برنامو د همغږۍ لوی رییس، مولوي عبدالغفور د خپل مل پلاوي سره کونړ ولایت ته دخپل سفر په ترڅ. . .

بازگشت