تلاش‌های مشترک برای جلوگیری از قاچاق حیوانات؛ در کندهار از قاچاق بیش از ۵۰۰ میش جلوگیری شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۹:۳۷
تلاش‌های مشترک برای جلوگیری از قاچاق حیوانات؛ در کندهار از قاچاق بیش از ۵۰۰ میش جلوگیری شد

۱۴ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
به رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، مدیریت زراعت ولسوالی معروف و مسئولان امنیتی به‌صورت هماهنگ کمپاین‌های گستردهٔ متحرک به‌منظور جلوگیری از قاچاق حیوانات اجرا گردید که در نتیجهٔ آن قاچاق غیرقانونی ۵۰۲ میش متوقف شد.
این میش‌ها از خط فرضی ولسوالی معروف توسط قاچاقچیان قصد انتقال به‌سوی پاکستان را داشتند، اما به‌موقع توسط مجاهدان هوشیار توقیف شدند.
مسؤولان زراعت و امور مالداری ولسوالی معروف می‌گویند افراد دستگیرشده برای بررسی‌های قانونی به مراجع عدلی و قضایی مربوط سپرده شده‌اند، و حیوانات توقیف‌شده از سوی آمریت مالداری به کمیته‌ای که از طرف زراعت تشکیل شده تحویل گردیده‌اند.
ریاست زراعت کندهار تأکید می‌کند که نظارت برای جلوگیری از قاچاق حیوانات افزایش یابد. مسؤولان افزوده‌اند که به هیچ‌کس اجازه داده نخواهد شد حیوانات را بدون مدارک قانونی از کشور خارج کند تا بازارهای داخلی از مشکلات احتمالی محفوظ بمانند.
قابل ذکر است که پیش‌تر نیز در ولسوالی‌های ریګستان و بولدک کندهار از قاچاق صدها میش جلوگیری شده بود، و همهٔ این اقدامات نتیجهٔ همکاری و تعهد مشترک ریاست زراعت و قوماندانی امنیه است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها