حاصلات چشم‌گیر انار در کندهار؛ امسال ۲۷۴ هزار تُن انار به دست می‌آید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۹:۱۳
حاصلات چشم‌گیر انار در کندهار؛ امسال ۲۷۴ هزار تُن انار به دست می‌آید

۱۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند امسال در این ولایت حدود ۲۷۴ هزار تُن انار برداشت خواهد شد.
به اساس معلومات ریاست زراعت کندهار، باغ‌های انار در ولسوالی‌های ارغنداب، ارغستان، شاه‌ولی‌کوت، خاکریز، ژړۍ، پنجوایی، معروف، ډنډ، دامان و میانیشین در مجموع حدود ۱۵ هزار هکتار زمین را در بر گرفته است. در این میان، انار ارغنداب و ارغستان به‌دلیل طعم خاص، کیفیت عالی و ماندگاری طولانی در بازارهای جهانی شهرت ویژه دارد.
مسوولان ریاست زراعت کندهار می‌افزایند که هرچند نسبت به سال‌های گذشته تغییر بزرگی در سطح کشت انار به میان نیامده، اما کیفیت حاصلات آن به‌گونه چشم‌گیر بهتر شده است. بیشتر محصولات باغ‌ها از آفات و بیماری‌ها محفوظ مانده که این امر نتیجه نظارت دوامدار، مشوره‌ها و همکاری‌های تخنیکی ریاست زراعت دانسته می‌شود.
ریاست زراعت کندهار می‌گوید برای بهبود بیشتر حاصلات، آنان به‌گونه دوامدار از باغ‌های انار نظارت کرده‌اند، در درمان بیماری‌ها کمک رسانده و در زمینه‌های جمع‌آوری محصول، بسته‌بندی و بازاریابی نیز سهولت‌هایی را فراهم ساخته‌اند.
انار نه‌تنها نماد هویت زراعتی کندهار است، بلکه منبع اصلی درآمد صدها هزار باغدار این ولایت نیز به شمار می‌رود. به باور مسوولان، برای افزایش بیشتر کمیت و کیفیت حاصلات، دسترسی منظم به بازارهای جهانی یک نیاز مبرم است؛ اقدامی که در این راستا کارهای قابل توجهی انجام شده و انار کندهار همراه با شمار زیادی دیگر از محصولات زراعتی افغانستان به بازارهای جهانی راه یافته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۸
Background image

رئیس جدید ریاست ترانسپورت وزارت زراعت معرفی شد

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی غلام محمد حافظ احمد به‌حیث رئیس جدید ریاست ترانسپورت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معرفی و رسماً به کارش آغاز کرد.

در مجلس معرفی رئیس جدید ریاست ترانسپورت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۵
Background image

۹۰ رأس بز شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دلارام توزیع ‌می‌شود

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از برنامه توزیع ۹۰ رأس بز شیری برای ۹۰ خانواده مستحق در ولسوالی دلارام خبر داد. این بزها از سوی موسسه CHA تهیه شده و قرار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۴
Background image

جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات در ولسوالی دلارام

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز، در منطقه دنگرآباد، در نتیجه تلاش‌ها و پیگیری‌های کارمندان ریاست زراعت ولایت نیمروز  این ولسوالی، هشت تن به اتهام قطع و از بین بردن بوته. . .

بازگشت به خبرها