سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۶
سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور بررسی و نظارت بر روند جمع‌آوری چوب‌های چهار تراش و فروش چوب‌های ضبط شده، به ولایت ننگرهار سفر کرد.
در جریان این سفر، رئیس عمومی منابع طبیعی با کمیته موظف ولایت ننگرهار و نمایندگان ولایت کنر مقیم ننگرهار، از جمله نماینده مقام ولایت، استخبارات، شورای علما، قطعه سبز و ریاست زراعت، دیدار و گفت‌وگو نمود. او بر اهمیت همکاری ادارات ذی‌ربط در زمینه فروش چوب‌های چهار تراش ضبط شده و تحویل درآمد حاصل به وزارت تأکید کرد.
همچنین در حاشیه سفر، جلسه‌ای در مورد وضعیت جنگلات ننگرهار و پیشرفت پروژه‌های انکشافی احیا و حفاظت جنگلات طبیعی پسته و چهارمغز برای سال جاری برگزار شد. در این جلسه، هدایات لازم در مورد مسئولیت کارمندان برای اجرای به موقع پروژه‌ها و مصرف شفاف بودجه ارائه شد.
بازدید و نظارت بر فعالیت‌های تخنیکی فارم باغ جدید و فارم غلام حیدر خان نیز از دیگر برنامه‌های این سفر بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها