سفر رئیس عمومی تنظیم عشر به ولایت هلمند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۰

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مولوی ندامحمد عابد در جریان سفر کاری‌اش، از روند امور جمع آوری  عشر و زکات  در ولایت هلمند دیدار و بررسی نمود.
در آغاز، وی با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند مولوی نیازمحمد وهاج در دفترش ملاقات کرد و هدف سفر خود را با او در میان گذاشت.
سپس در نشست ویژه‌ای که با حضور آمر تنظیم عشر هلمند قاری مولوی بشیراحمد حمدالله، آمر محاسبه عشر و زکات مولوی نورمحمد محمدی، و همچنین مسئولان و عاملان عشر مرکز و ولسوالی‌ها برگزار شد، رئیس تنظیم عشر درباره اهمیت عشر و زکات به تفصیل صحبت کرد.
او به اشتراک‌کنندگان توصیه نمود که با مردم رفتار نیکو داشته باشند و امور عشر را به گونه شایسته انجام دهند. همچنین تأکید کرد که در تعیین عاشرین و عاملین، افراد مخلص و متقی گماشته شوند.
مولوی ندامحمد عابد علاوه بر این، مسئولان را هدایت کرد که از بزرگان خود اطاعت نمایند و در ترتیب و تنظیم گزارش‌ها دقت لازم را داشته باشند. او امور عشر و زکات را مسئولیتی سنگین خواند و افزود که اجرای درست و نیکوی این امور سبب جلب اعتماد و رضایت مردم می‌شود.
در جریان این سفر، وی از روند امور عشر و زکات در ولایت هلمند نظارت به عمل آورد و آن را تا کنون قابل ستایش دانست. همچنان مشکلات مسئولان و عاملان را استماع کرد و اطمینان داد که در حل آن‌ها همکاری همه‌جانبه خواهد داشت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۱
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از قطعات نمایشی گندم در مهترلام لغمان

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بررسی روند تطبیق قطعات نمایشی گندم، رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از قریه‌جات مهترلام، مرکز ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

بازگشت به خبرها