جلسه هماهنگی وزارت زراعت و افغانستان بانک برگزار شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۵۰
د کرنې وزارت او د افغانستان بانک د همغږۍ ناسته ترسره شوه

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه هماهنگی میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و افغانستان بانک پیرامون ارائه تمویلات اسلامی به دهقانان و مالداران برگزار شد.
 در این نشست مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، مولوی فدامحمد فیضان رییس دفتر افغانستان بانک، مشاوران و کارکنان هر دو اداره حضور داشتند.
رییس عمومی پلان و پالیسی وزارت زراعت این جلسه را فرصت مناسبی برای هماهنگی و بهبود کارها و ایجاد فرصت‌های همکاری با دهقانان و مالداران دانست و تأکید کرد که نشست‌های بیشتری در آینده برای تقویت فعالیت‌های مشترک و گفت‌وگو پیرامون تمویلات اسلامی برگزار خواهد شد.
همچنین، رییس دفتر افغانستان بانک بر ضرورت بهبود عملکرد، حمایت از دهقانان و مالداران، تسهیل خدمات برای مشتریان و کاهش مشکلات آنان تأکید کرد.
 در ادامه، شرایط تمویلات مالی اسلامی این بانک و صندوق‌های همکار آن بررسی و به سوالات اشتراک‌کنندگان پاسخ داده شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها