برگزاری جلسه هماهنگی معینیت مالی و اداری با ریاست‌های تحت اثر در وزارت زراعت

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۵:۱۶
د کرنې وزارت د مالي او اداري مرستیالۍ ترچتر لاندې ریاستونو سره د همغږۍ غونډه ترسره شوه

۱ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه اداری و هماهنگی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری، با اشتراک رؤسای ادارات تحت اثر این معینیت در مقر وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه روی موضوعات مهمی چون بررسی پلان‌های سال جدید، چگونگی مصارف بودجه عادی و انکشافی، اختصاص بودجه برای خرید گندم مازاد دهاقین، اصلاحات تشکیلاتی، تطبیق فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، امضای طرزالعمل جدید با سیلوها و گدام‌ها، قراردادهای تطبیق شده و بازمانده سال ۱۴۰۳، و پیشرفت روند تدارکاتی در بخش روغنیات و پرزه‌جات وسایط وزارت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین در این نشست در مورد تطبیق سیستم مدیریت جدید برای انترنت وزارت و سایر موضوعات مالی و اداری نیز صحبت گردید.
ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت در سخنانش بر تسریع روند تطبیق امور و مدیریت مؤثر تأکید کرده و به تمام رؤسا هدایت داد تا در انجام وظایف محوله، مسئولانه و به‌گونه مؤثر عمل نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

معرفی پروژه تاب‌آوری اقتصادی و توانمندسازی خانواده‌ها در بامیان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در یک نشست رسمی در سالون کنفرانس ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، پروژه «تاب‌آوری اقتصادی، توانمندسازی اقتصادی خانواده و ایجاد شغل در افغانستان» از سوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

بازگشت به خبرها