نخستین فارم گژدم‌پروری در هلمند ساخته شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۳ - ۱۰:۴۷
 نخستین فارم گژدم‌پروری در هلمند ساخته شد

۱۲ عقرب ۱۳۹۸
یک فارم مجهز گژدم‌پروری در لشکرگاه، مرکز ولایت هلمند ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد.
در این فارم ۱۶ هزار گژدم پرورش می‌یابند. زلمی الکو، رییس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید، «به این فارم که از سوی بخش خصوصی ساخته شده، از جانب ریاست زراعت هلمند در زمینه‌های مختلف همکاری‌های همه‌جانبه می‌شود.»
مسوولان این گژدم‌پروری می‌گویند که فارم‌شان را به خاطر جلوگیری از قاچاق گژدم‌های کشور به خارج ساخته‌اند. آنان در فارم‌شان تا این دم ۱۶ هزار گژدم جمع کرده‌اند و از حکومت می‌خواهند که در بازار جهانی، برای‌شان زمینه‌ی فروش زهر گژدم را فراهم کند.
رییس زراعت هلمند گفت، با آغاز کار ساخت و سپس بهره‌برداری از این فارم، برای حل مشکلات و رفع نیازهای مسولوان این فارم،‌ راه‌نمایی‌های فنی و مشورت‌های لازمی داده‌‌اند.
خوراک گژدم‌های این فارم کرم است. هر گژدم در سه ماه، شش قطره زهر تولید می‌کند و بهای یک کیلو زهر گژدم، نزدیک به ۱۰ میلیون دالر است.
باید گفت که نخستین بار در کشور، فارم پرورش گژدم در هرات ساخته شد. در فارم هرات، بیش‌تر از دو هزار گژدم نگه‌داری و زهرشان به شماری از کشورها صادر می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۹
Background image

اشتراک رئیس زراعت پروان در برنامه آموزشی پلان‌گذاری برای تقویت کمیته انکشافی ولایتی

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در برنامه آموزشی دو روزه‌ای که به هدف تقویت کمیته انکشافی ولایتی برگزار شده بود، اشتراک کرد.
این برنامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۱۰
Background image

دیدار رئیس زراعت بلخ با مسئول دفتر پاملرنه درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
حافظ محمدموسی مبین، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با گراهام دویسن، مسئول عمومی دفتر مرکزی پاملرنه، و تیم کاری این نهاد در بلخ دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۸
Background image

معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرد

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرده و پیرامون وضعیت واردات و تولید داخلی این صنعت گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری. . .

BACK TO NEWS