نشست وزیر زراعت با مسوولان محلی ولایت کنر پیرامون حفاظت از جنگلات

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۱۰:۴۹
نشست وزیر زراعت با مسوولان محلی ولایت کنر پیرامون حفاظت از جنگلات

مولوی عطالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با هیئتی از مقامات بلندپایه به ولایت کنر سفر کرده و با مسئولان امارتی این ولایت درباره حفاظت از جنگلات دیدار و گفتگو کرد.
 در این نشست که به منظور بررسی راهکارهای حفاظت از جنگلات برگزار شد، مقامات ارشد از جمله مولوی عبدالحق مخدوم معین وزارت امور داخله، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، قدرت‌الله ابوحمزه والی کنر، مولوی عبدالله حقانی معاون والی، شیخ عبدالقهار رئیس شورای علما و سایر مسئولان حضور داشتند.
وزیر زراعت در سخنان خود بر مسئولیت مشترک دولت و مردم در حفظ جنگلات تاکید کرد و از ادارات امارتی کنر خواست تا در این زمینه همکاری نزدیک‌تری داشته باشند. در ادامه، والی کنر نیز با اشاره به نقش جنگلات در حفظ هوای پاک و زیبایی طبیعی منطقه، اطمینان داد که در حفاظت از جنگلات تلاش خواهد کرد.
مسئولان حاضر در نشست، نظریات و پیشنهادات خود را درباره تقویت حفاظت از جنگلات ارائه کردند و در نهایت یک کمیته ویژه با حضور آمر امنیت، نماینده استخبارات، اداره زراعت، شورای علما و مقام ولایت تشکیل شد تا این روند را به صورت منظم پیگیری و مدیریت نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۶
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت فاریاب

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت فاریاب از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۲
Background image

هیئت عالی‌رتبه ایران به رهبری وزیر جهاد کشاورزی وارد کابل شد

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به دعوت رسمی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۲۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با تاجران و سرمایه‌گذاران هند و ایران در نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان با شماری از تاجران و سرمایه‌گذاران. . .

بازگشت به خبرها