جلسه ‌هماهنگی میان وزارت زراعت و سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در بخش منابع طبیعی برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۵ - ۱۶:۱۰
جلسه ‌هماهنگی میان وزارت زراعت و سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در بخش منابع طبیعی برگزار شد

۵ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ هماهنگی میان  مسولان وزارت زراعت و سازمان خوراک زراعت ملل متحد در بخش تطبیق پروژهای آبیاری و حفاظت از جنگلات و منابع طبیعی به سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در حضورداشت شماری از روئسا و مسوولان وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد.
در این مجلس در آغاز مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد فعالیت‌های خویش را در قسمت اعمار ۷۰۰ چکدم، ده‌ها کانال‌های آبیاری، سربند‌ها، مدیریت آب‌ها، احداث تراس‌ها، ماهی پروری، حفاظت از جنگلات و تغییر اقلیم شریک نموده و از پیشرفت کارها، تکمیل پروژه‌ها و دیزاین پروژه‌ها سخن گفتند.
بعدا معین آبیاری و منابع طبیعی با اظهار قدردانی از فعالیت‌های تاکید به هماهنگی و در جریان گذاشتن فعالیت‌ها شد و افزود که به صدها عریضه از مردم به این اداره مواصلت نموده خوب است که از قبل پروژه‌ها شریک شود تا مطابق ضرورت مردم و در جای مناسب فعالیت‌ها تطبیق گردد.
 بعدا روساء حاضر در قسمت موثریت پروژه‌ها و نیاز شریک سازی فعالیت‌ها صحبت نموده کارها بهتر عملی گردد.
قابل ذکر است که سازمان خوراک و زراعت ملل متحد یکی از حامیان وزارت زراعت و خانواده دهقان و مالدار می‌باشد و کارهای آن در ۳۴ ولایت افغانستان از طریق موسسات و انجوهای همکار در حال تطبیق می‌باشد.
این جلسه که در تالار جلسات معینیت آبیاری و منابع طبیعی  وزارت زراعت برگزار شده بود در آن روساء بخش آبیاری، منابع طبیعی، جنگلات، انجینری و اصلاح زمین وزارت زراعت و نجیب‌الله امیرزی مسوول همآهنگی استراتیژیک و ارتباط  و آقای آنتیک مسوول تخنیکی آبیاری دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل حضور داشتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها