دیدار وزیر زراعت با تجار ترکی

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۷ - ۹:۲۲
دیدار وزیر زراعت با تجار ترکی

۱۷ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش پروفیسور جمعه علی قهرمان و ارکان اوزسوز دو تن  از تجار ملی کشور ترکیه که علاقمند سرمایه گذاری در افغانستان هستند دیدار کرد.
تجار متذکره در جریان دیدار با وزیر زراعت علاقمندی شان را مبنی بر سرمایه گذاری در بخش تولید کودهای عضوی به خصوص پروتین و امینو اسید بیان نموده و خواستار همکاری وزارت زراعت شدند.
در همین حال وزیر زراعت از پیشنهاد سرمایه گذاری تجار جمهوری ترکیه استقبال کرده و برایشان اطمینان دارد که هرنوع سهولتی که نیاز داشته باشند برایشان جهت سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف سکتور زراعت و مالداری فراهم می نمایند.
وزیر زراعت همچنان هدایت لازم را به کمیته تخنیکی جهت فراهم سازی سهولت‌های لازم برای تجار متذکره سپرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۶:۳۷
Background image

چهار پروژه آبیاری سولری در حومه شهر فیض‌آباد بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار پروژه آبیاری مبتنی بر سیستم سولری با هدف بهبود مدیریت منابع آب، افزایش تولیدات زراعتی و توسعه آبیاری پایدار، در مناطق حومه شهر فیض‌آباد ولایت بدخشان تکمیل و به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۵
Background image

برنامه تطبیق واکسین انتروتوکسیمیا برای ۵۰ هزار رأس مواشی کوچک در ننگرهار آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و حمایت مالی صندوق بین‌المللی انکشاف زراعت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۰:۵۴
Background image

کمپاین تطبیق واکسین هاری، تیتانوس و شاربن برای هزاران رأس مواشی در پکتیا آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا و با حمایت مالی و تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان، کمپاین تطبیق واکسین علیه بیماری‌های. . .

بازگشت به خبرها