سمینار ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت ولایت لغمان  دایر شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۹:۵۳
سمینار ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت ولایت لغمان  دایر شد 

متخصصان ریاست های اراضی، منابع بشری، منابع طبیعی، مالی و حسابی، عشر و زکات، ترویج و مالداری وزارت زراعت برای کارمندان اداره زراعت لغمان در مورد تطبیق و‌ تهیه پلان‌ها و بلند بردن سطح آگاهی شان برنامه آگاهی راه اندازی نمودند. 
در این برنامه پیرامون فعالیت ها، نیازمندی ها، مشکلات، عملی سازی پروژه ها، پیشرفت کارها، حفاظت از جنگلات و‌ منابع طبیعی، جمع آوری عشر و زکات و استخدام افراد مسلکی معلومات ارائه گردید.
همچنان نیازمندی های اداره زراعت لغمان از سوی این متخصصان یاد داشت گردید تا به آن رسیدگی شود.
این هیئت بر اساس هدایت رهبری وزارت زراعت به ولایت لغمان سفر نموده اند از نزدیک فعالیت‌های آن اداره را ارزیابی نموده ‌ و نیازمندی‌های آن  تشخیص گردد تا به آن رسیدگی صورت گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها