بازدید ه‍یئت‌های افغانستان و ازبکستان از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۹:۲۲
بازدید ه‍یئت‌های افغانستان و ازبکستان از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو

۶ اسد ۱۴۰۳ ه‍.ش 
ه‍ییت‌های عالی رتبه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و جمهوری ازبکستان به رهبری  شوکت همرایوف وزیر آب از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو در ولایت بلخ بازدید کردند.
در جریان این بازدید مسوولان افغانستان و ازبکستان از ساحات مختلف تخریب شده در اطراف دریای آمو بازدید کرده و تاکید بر جلوگیری از تخریبات بیشتر کردند
در جریان این بازدید به نماینده گی از افغانستان کمیته به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، محمد یوسف وفا والی بلخ، عبدالحق همکار معین وزارت امور داخله، مجیب الرحمن عمر معین وزارت انرژی و آب، ابراهیم حکمت رییس اقتصادی کمیسون اقتصادی و نماینده گان وزارت دفاع و اداره امور و به نماینده گی از کشور ازبکستان هیئتی با حضور  شوکت همرایوف وزیر آب و عصمت اکه نماینده خاص رییس جمهور کشور ازبکستان در امور افغانستان و همراهان‌شان حضور داشتند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها