بازدید ه‍یئت‌های افغانستان و ازبکستان از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۵/۶ - ۹:۲۲
بازدید ه‍یئت‌های افغانستان و ازبکستان از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو

۶ اسد ۱۴۰۳ ه‍.ش 
ه‍ییت‌های عالی رتبه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و جمهوری ازبکستان به رهبری  شوکت همرایوف وزیر آب از ساحات تخریب شده اطراف دریای آمو در ولایت بلخ بازدید کردند.
در جریان این بازدید مسوولان افغانستان و ازبکستان از ساحات مختلف تخریب شده در اطراف دریای آمو بازدید کرده و تاکید بر جلوگیری از تخریبات بیشتر کردند
در جریان این بازدید به نماینده گی از افغانستان کمیته به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، محمد یوسف وفا والی بلخ، عبدالحق همکار معین وزارت امور داخله، مجیب الرحمن عمر معین وزارت انرژی و آب، ابراهیم حکمت رییس اقتصادی کمیسون اقتصادی و نماینده گان وزارت دفاع و اداره امور و به نماینده گی از کشور ازبکستان هیئتی با حضور  شوکت همرایوف وزیر آب و عصمت اکه نماینده خاص رییس جمهور کشور ازبکستان در امور افغانستان و همراهان‌شان حضور داشتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها