دیدار هیئت وزارت زراعت با سفیر کبیر امارت اسلامی افغانستان در چین 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۱۲:۳۷
دیدار هیئت وزارت زراعت با سفیر کبیر امارت اسلامی افغانستان در چین 

۳ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت امارت اسلامی افغانستان که به منظور اشتراک در سمینار بین الملی تحت عنوان پالیسی سازی زراعتی یک راه و یک کمربند به کشور چین سفر کرده اند با بلال کریمی سفیر کبیر امارت اسلامی افغانستان در کشور جمهوری خلق چین دیدار کردند.
این هیئت به سرپرستی مولوی محمد اسماعیل شکیب رییس توسعه غلاه جات و نباتات صنعتی و با حضور نذیر نوابی آمر اصلاح  تحقیقات میوه جات، محمد قیس شریفی آمر پالسی‌ها و ذکریا احمدی مدیر عمومی توزیع تخم‌های بذری غله جات به کشور چین سفر کرده اند.
در جریان این دیدار هیت متذکره در رابطه به چالش‌ها، فرصت‌ها و زمین‌های کار مشترک در سکتور زراعت و مالداری میان افغانستان به سفیر افغانستان مقیم شهر پیچنگ کشور چین معلومات ارایه کرده و خواستار ایجاد هماهنگی بیشتر و جلب همکاری کشور چین در سکتور زراعت و مالداری افغانستان شدند.
در همین حال هیئت متذکره خواستار ایجاد هماهنگی جهت تشریک تجارب و آموخته‌ها میان افغانستان و کشور چین شدند که از جناب سفیر اطمینان لازم برای هیئت وزارت زراعت سپرده شد.
کشور چین از جمله کشورهای است که بیشترین همکاری را پس از حاکمیت امارت اسلامی با افغانستان انجام داده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها