بررسی و ارزیابی کارمندان ریاست زراعت ولایت کاپیسا

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۱۰:۳۲
د کاپیسا ولایت د کرنې ریاست د کارکوونکو کړنې و ارزول شوې

 

هیئت ترکیبی از منابع بشری، منابع طبیعی، مالی، عشر و زکات و اراضی وزارت زراعت به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت کاپیسا سفر کرده اند،  کارمندان ریاست زراعت ولایت کاپیسا را بررسی و ارزیابی نمودند.
مسوول منابع بشری تجربه، تخصص و اسناد تحصیلی کارمندان را ارزیابی و مسوول مالی عایدات و منابع عایداتی را بررسی نمودند.
در همین حال مسوول اراضی زمین‌های غصب شده و آنتن‌های مخابراتی را تشخیص و بررسی نموده و مسوول منابع طبیعی منابع طبیعی و جنگلات را بررسی نمودند.
این هیئت که به منظور بررسی وضعیت دهاقین و مالداران، انسجام و جمع آوری عشر و زکات، تنظیم عواید جایدادهای خالصه وزارت، انکشاف زراعت و مالداری و حفاظه نباتات طبی  و منابع طبیعی به ولایت سفر سفر کرده اند چگونگی کارکرد کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت را ارزیابی کرده و هدایت لازم را جهت بهبود امور سپردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۵
Background image

سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت هرات

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
در این سفر، مولوی خلیل ضمن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۵
Background image

سفر رئیس اراضی وزارت زراعت به ولایت هرات

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
هدف از این سفر، دید و بازدید از بخش‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع ۴۸۰ رأس گوسفند و بره به ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه بغلان

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، به هدف حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و تقویت اقتصاد روستایی، برای ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه این. . .

BACK TO NEWS