دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین، مالداران و باغداران ولایت پروان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۷ - ۱۲:۳۹
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین، مالداران و باغداران ولایت پروان

۲۷ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغا جان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت پروان با شماری از دهاقین، مالداران، باغداران و متشبثین سکتور زراعت و مالداری ولسوالی‌های نه‌گانه ولایت پروان دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت: «۸۰ درصد مردم پروان علاقه‌مند زراعت هستند. امروز امنیت برقرار است و باید در بخش‌های مختلف زراعت و مالداری کار شود و باغداران حمایت شوند تا به خودکفایی نزدیک شویم. ما متعهد به همکاری شما هستیم.»
در همین حال، روح‌الله روحانی، رئیس زراعت ولایت پروان، گفت: «امارت اسلامی در خدمت مردم است. باید در سه بخش در ولایت پروان کار شود: مکانیزه‌سازی زراعت، ترویج شیوه‌های جدید مالداری، و مدیریت آب به‌ویژه سیستم قطره‌ای باغداری و ایجاد چکدم‌ها.»
روح‌الله خان، یکی از دهاقین ولسوالی سیدخیل ولایت پروان، در دیدار با معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت: «باید راهکاری برای جلوگیری از پایین آمدن قیمت پیاز، رومی و کچالو در فصل برداشت آماده شود. همچنین، مراکز جمع‌آوری محصولات ایجاد شود و وسایل و تخم اصلاح‌شده بذری گندم به‌موقع توزیع گردد.»
اسلم خان، یکی از دهقانان از چاریکار، مرکز ولایت پروان، گفت: «امارت اسلامی باید به مشکلات دهاقین توجه جدی نماید. آب فراوان است اما مردم آب نوشیدنی ندارند. باید آبگردان‌ها ساخته شود، چکدم‌ها ایجاد و سردخانه‌ها و سبزخانه‌ها ساخته شوند و در بخش مالداری نیز توجه شود.»
هئیتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری معین مالی و با حضور شماری از روسا و متخصصین بخش‌های مختلف وزارت زراعت به ولایت پروان سفر کرده و مشکلات و پیشنهادات مردم، به‌ویژه دهاقین را استماع نموده و برای حل آن‌ها راهکارها و پلان‌هایی را در نظر گرفته‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول ولایتی کمیته هالند برای افغانستان

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول ولایتی دفتر کمیته هالند برای افغانستان دیدار کرده و پیرامون تطبیق یک پروژه مهم در بخش مالداری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۰
Background image

امضای قرارداد دو میلیون دالری میان شرکت‌های افغان و ازبکستانی در بخش تولید طیور

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در حاشیه دیدار وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مقامات ازبکستانی، قرارداد همکاری به ارزش دو میلیون دالر میان شرکت «همکار پرنده» از جانب ازبکستان و شرکت «یشلر سمرقند». . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۶
Background image

در نورستان به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای کارمندان عشر و زکات، موترسایکل توزیع شد

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، به‌منظور تطبیق مؤثرتر امور و تقویت سهولت‌های کاری مدیران ولسوالی‌ها، از سوی ریاست عمومی. . .

بازگشت به خبرها