دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۱:۲۶
دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری 

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز در دفتر کاری‌اش با مولوی امان ‌الدین منصور قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری دیدار و در رابطه به حفاظت از جنگلات در ساحات مرزی، تثبیت و استرداد زمین‌های غصب شده از نزد غاصبین بحث و تبادل نظر نمودند.
در این دیدار مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز، قومندان قول اردو و همراهان‌شان را خوش آمدید گفته و خواستار همکاری آنها در بخش جلوگیری از غصب شد" با آنکه کمیسیون غصب زمین‌های امارتی در جهت تثبیت‌، رهای زمین‌های غصب شده و جلوگیری از غصب به شیوه خیلی منظم عمل نموده است اما در بعضی مواقع و موارد حمایت نهادهای امنیتی و دفاعی را ضروری می‌پندارد، بنابرین کمیسیون غصب زمین‌های امارتی از قومندانی قول اردو ۲۱۷ عمری خواهشمند است، تا در رابطه به جلوگیری از غصب، تثبیت و رهای زمین‌های غصب شده از چنگ غاصبین و همچنان موضوعات مرزی، حفاظت جنگلات و علفچرها کمیسیون غصب و این اداره را همکاری نمایند، تا اینکه دست به دست هم داده باعث پیشرفت و شگوفای وطن عزیز خود شویم".
در عین حال مولوی امان‌الدین منصور قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری از کارکردهای کمیسون جلوگیری از غصب ولایت کندز استقبال کرده علاوه کردند" فعالیت‌های کمیسیون غصب زمین‌های امارتی به ریاست مولوی امان الله حسن طی سال گذشته چشمگیر بوده و نسبت به دیگر ولایات خیلی خوب عمل نمودند که به همین منظور از شما و اعضای کمیسیون قدردانی و سپاسگزاری می‌نمایم، همچنان باید گفت که در قسمت جلوگیری و رهای از غصب زمین‌های امارتی از هیچگونه همکاری دریغ نکرده، در هر مورد موضوع که ریاست زراعت و کمیسیون غصب نیاز به همکاری نهادهای امنیتی و دفاعی را داشته باشند همیشه در خدمت خواهیم بود."

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۲
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند برای اجرای پروژه جدید مالداری

۱۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند برای افغانستان (Danish Committee for Aid to Afghan Refugees)  در وزارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۸:۴۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس اداره همکاری و هماهنگی ترکیه

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رئیس اداره همکاری و هماهنگی ترکیه (TIKA) دیدار و درباره تطبیق پروژه‌های این نهاد در افغانستان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۸:۳۸
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول ولایتی دفتر راه نوین

۱۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نیاز محمد عابد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز در دفتر کارش با محمد منیر نیازی مسئول ولایتی دفتر راه نوین و زبیر نوری مدیر پروژه این دفتر دیدار و گفتگو. . .

بازگشت به خبرها