دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۱:۲۶
دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری 

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز در دفتر کاری‌اش با مولوی امان ‌الدین منصور قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری دیدار و در رابطه به حفاظت از جنگلات در ساحات مرزی، تثبیت و استرداد زمین‌های غصب شده از نزد غاصبین بحث و تبادل نظر نمودند.
در این دیدار مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز، قومندان قول اردو و همراهان‌شان را خوش آمدید گفته و خواستار همکاری آنها در بخش جلوگیری از غصب شد" با آنکه کمیسیون غصب زمین‌های امارتی در جهت تثبیت‌، رهای زمین‌های غصب شده و جلوگیری از غصب به شیوه خیلی منظم عمل نموده است اما در بعضی مواقع و موارد حمایت نهادهای امنیتی و دفاعی را ضروری می‌پندارد، بنابرین کمیسیون غصب زمین‌های امارتی از قومندانی قول اردو ۲۱۷ عمری خواهشمند است، تا در رابطه به جلوگیری از غصب، تثبیت و رهای زمین‌های غصب شده از چنگ غاصبین و همچنان موضوعات مرزی، حفاظت جنگلات و علفچرها کمیسیون غصب و این اداره را همکاری نمایند، تا اینکه دست به دست هم داده باعث پیشرفت و شگوفای وطن عزیز خود شویم".
در عین حال مولوی امان‌الدین منصور قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری از کارکردهای کمیسون جلوگیری از غصب ولایت کندز استقبال کرده علاوه کردند" فعالیت‌های کمیسیون غصب زمین‌های امارتی به ریاست مولوی امان الله حسن طی سال گذشته چشمگیر بوده و نسبت به دیگر ولایات خیلی خوب عمل نمودند که به همین منظور از شما و اعضای کمیسیون قدردانی و سپاسگزاری می‌نمایم، همچنان باید گفت که در قسمت جلوگیری و رهای از غصب زمین‌های امارتی از هیچگونه همکاری دریغ نکرده، در هر مورد موضوع که ریاست زراعت و کمیسیون غصب نیاز به همکاری نهادهای امنیتی و دفاعی را داشته باشند همیشه در خدمت خواهیم بود."

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

د امارتي ادارو د ویاندویانو همغږۍ غونډه کې د کرنې وزارت د ویاند ګډون

۱۰ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اطلاعاتو او عامه پوهاوي رییس او یاند، مولوي شیر محمد حاتمي، د افغانستان اسلامي امارت د مرکزي ویاند. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۶
Background image

لغمان کې پر یوشمېر بزګرانو د اصلاح شويو جوارو تخم او کیمیاوي سرې ووېشل شوې

د لغمان د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د خوړو نړۍوال پروګرام «ډبلیوایف‌پي» په مالي ملاتړ او د افغانستان د نابینایانو مؤسسې«اې‌بي‌ام» په تخنیکي همکارۍ، د لغمان ولایت د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

د نورستان دکرنې ریاست چارواکي د کرنې او خوړو نړۍوالې ادارې مسؤلینو سره د راتلونکو پروژو په اړه خبرې وکړې

د ملګرو ملتونو د کرنې او خوړو نړۍوالې ادارې «اف‌اې‌او» د ختیځ زون مسؤلینو د نورستان ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست له سرپرست، ډاکټر بختیار سعید سره وکتل او د کرنې او مالدارۍ. . .

بازگشت