تاکید وزیر زراعت بر درنظرگیری نیازمندی دهقانان و مالداران در تطبیق پروژها 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۰ - ۱۶:۱
تاکید وزیر زراعت بر درنظرگیری نیازمندی دهقانان و مالداران در تطبیق پروژها 

۲۰ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان جلسه‌ تشریح بودیجه سال ۱۴۰۳ این وزارت از سوی مسوولان ریاست مالی و حسابی به آنها تاکید کرد که بودجه را مطابق به نیازمندی دهقانان و مالدارن تخصیص داده و پروژهای که نیاز دهقانان و مالدارن کشور را مرفوع می‌نماید را تطبیق نمایند.
این جلسه که به منظور تشریح بودجه سال ۱۴۰۳ و چگونگی تخصیص آن در مرکز و ولایت در تالار جلسات وزارت زراعت برگزار شده بود در آن مسوولان ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت طی پرزنتیشنی بودجه عادی و انکشافی منظور شده از سوی رهبری امارت اسلامی افغانستان برای وزارت زراعت را به وزیر زراعت تشریح کرده و خواستار هدایت جهت بهبود آن شدند.
وزیر زراعت پس از استماع گزارش مسوولان ریاست مالی و حسابی هدایات لازم را به منظور به مصرف رسانیدن موثر و مثمر بودیجه به آنها سپرده و از آنها خواست که مشکل کمبود بودجه که در سال قبل دهقانان، مالدارن و کارمندان وزارت زراعت با آن مواجه بودند را در سند بودجه امسال حل نمایند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری یک وزارت خدماتی و عایداتی است که برنامه‌های مختلف را جهت رشد و انکشاف سکتور زراعت، آبیاری و مالداری کشور تطبیق  می‌نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان؛ پاکسازی بیش از ۳۱۰۰ هکتار زمین

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در شماری از قریه‌های مرکز ایبک و ولسوالی حضرت سلطان خبر می‌دهد.
گلاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۴
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۲۵۰ خانواده در سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی مؤسسه WHH  در چارچوب پروژه «تقویت انعطاف‌پذیری جوامع آسیب‌پذیر»، بسته‌های باغچه خانگی را برای ۲۵۰ خانواده در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
Background image

میدان وردګ کې د لبنیاتو او مېوو پروسس کوونکو ته وسایل ووېشل شول

۲۷ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت د دایمیرداد ولسوالی کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» په چوکاټ. . .

بازگشت به خبرها