از زحمات زعفران کاران کشور در ولایت هرات تقدیر شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۹ - ۸:۴۴
از زحمات زعفران کاران کشور در ولایت هرات تقدیر شد 

طی برنامه‌‌ای که در فارم تحقیقات زراعتی ولایت هرات با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از روئسای وزارت زراعت و اعضای اتحادیه زعفران کاران برگزار شده بود از زحمات دهقانان زعفران کار تقدیر صورت گرفت.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری که به هدف قدردانی از زحمات زعفران کاران کشور و انجام پاره‌ای از امور رسمی به ولایت هرات سفر کرده است در برنامه تقدیر از عفران کاران دریافت تندیس مقام نخست کیفیت و طعم زعفران افغانسان را در سطح جهان به زعفران کاران کشور تبریک گفته و اطمیان همکاری لازم را با آنها سپرد.
آقای عثمانی در این برنامه خطاب به زعفران کارن گفت" زحمات شما برای ما قابل قدراست و این مایه افتخار ما و وزارت زراعت است که جایگاه نخست کیفیت زعفران در سطح جهان بخاطر زحمات شما برای کشور ما بدست آمده است و وزارت زراعت هم به گونه دوامدار با شما است و هر گونه همکاری و حمایتی که از سوی وزارت زراعت نیاز باشد ما انجام می‌دهیم تا زعفران کشور بیشتر از این رشد یابد".
در همین حال محمد ابراهیم عادل رئیس اتحادیه زعفران افغانستان از تقدیر رهبری وزارت زراعت از زعفران کاران کشور  سپاسگزار کرده و خواستار حمایت و همکاری بیشتر وزارت زراعت در بخش جلوگیری از قاچاق پیاز زعفران کشور، فراهم سازی زمینه برای صادرات زعفران و حمایت بیشتر از زعفران کاران کشور شد که از سوی معین زراعت و مالداری برایشان اطمیان لازم داده شد.
در عین حال مولوی پیرمحمد حلیمی رییس زراعت ولایت هرات همچنان دریافت مقام نخست زعفران کشور را به زعفران کارن تبریک گفته و همچنان از توجه رهبری وزارت زراعت به زعفران کاران کشور سپاسگزاری کرد.
زعفران افغانستان طبق آزمایش های انستتیوت ذائقه کشور بلژیک برای نهمین سال پیاپی مقام نخست را از آن خود ساخت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS