دومین جلسه تشریح بودجه سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت دایر شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۱:۴۵
232344

 دومین تشریح بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای سال ۱۴۰۳ تحت رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت با حضور روئسای بخش‌های مختلف این وزارت دایر شد.
این جلسه که در تالار معینیت مالی و اداری وزارت زراعت برگزار شده بود در آن پیرامون چگونگی به مصرف رسانیده بودجه منظور شده برای وزارت زراعت در راستای رسیدن به  اهداف تعین شده و تطبیق پروژهای سکتوری وزارت زراعت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این جلسه از سوی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری به  مسوولان تمام ریاست‌ها وظایف مشخص در جهت شریک سازی طرح‌های تطبیقی، تقسیم بودیجه با در نظر گیری انکشاف متوازن، تطبیق پروژها در ساحات محروم واقع شده، تطبیق پروژهای عوایدی که با مصرف که عاید بیشتر جمع آوری گردد، تهیه پلان تدارکاتی از سوی ریاست‌ها و صرفه جوی در مصرف بودجه سپرده شد.
این جلسه به ادامه  جلسه قبلی به منظور انسجام امور بودجوی سکتور زراعت و مالداری و تشریح بودجه سال جاری وزارت زراعت برگزار شده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۴۳
Background image

به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود امور، نشست در ولایت بغلان برگزار شد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود هرچه بهتر امور، نشستی از سوی آمریت جمع‌آوری عشر و زکات در چوکات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۱۶
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۱۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق                                                                    
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د خوږیاڼو، ګوشتې،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان به ولسوالی ارغنجخواه سفر کرد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به‌منظور بررسی وضعیت مدیریت خدمات زراعتی به ولسوالی ارغنجخواه این ولایت سفر کرد.
رئیس زراعت بدخشان در. . .

بازگشت به خبرها