وزیر زراعت با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۸ - ۸:۴۰
وزیر زراعت با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۷  جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با خانم رزا اوتنبایوا، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) دیدار و پیرامون نشست سوم دوحه گفتگو کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت  در این دیدار پیرامون تلاش های امارت اسلامی در  به صفر رسانیدن تولید کوکنار در افغانستان سخن زده و خواستار همکاری نهاد‌های بین الملی در ایجاد معیشت بدیل برای دهاقین کشور شد
وزیر زراعت افزود:« امیدوار هستیم که در نشست‌های که برگزار می‌شود سازمان ملل متحد و سایر نهادهای فعال در عرصه زراعت روی معرفی بدیل کشت کوکنار و حمایت دهاقین تمرکز بیشتر نمایند؛ چون امارت اسلامی کشت کوکنار را منع کرده است بنا خواست ما این است که دهاقین حمایت شوند و بدیل های مناسب برایشان فراهم گردد تا نیاز زندگی خود را برآورده ساخته بتوانند».
خانم رزا اوتنبایوا، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) گفت:« در نشست سوم دوحه پیرامون موضوعات سکتور خصوصی، بانکداری و مواد مخدر در افغانستان بحث می‌شود، در آن 25 کشور، سه موسسه بین‌المللی و نماینده بانک آسیایی و بانک انکشافی اشتراک می‌کنند.»
به گفته خانم رزا اوتنبایوا، اشتراک نماینده امارت اسلامی در نشست دوحه مهم است تا بدیل کشت کوکنار را معرفی و توجه دونران را جلب نماید، این یک فرصت خوب است».
در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی  معین زراعت و مالداری وزارت زراعت از بی توجه بودن سازمان ملل متحد در قبال دهاقین و مردم افغانستان پس از منع کشت کوکنار در افغانستان انتقاد کرده گفت:« امارت اسلامی کشت کوکنار را در افغانستان به صفر رسانده است اما ملل متحد و نهاد همکار آن به مردم و دهاقین افغانستان کاری نکرده است، در حالیکه منع کشت کوکنار اثر مثبت به مردم افغانستان و سایر کشورها داشته است.»
ثریا بوزورکوا معاون دفتر برنامه پیشرفت و توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان گفت:« ما باید روی بدیل کشت کوکنار کار کنیم تا نیاز دهاقین را برآورده سازیم ما به تلاش خود را ادامه می‌دهیم و همکاری ما دوجانبه باشد.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از منع کشت کوکنار در افغانستان با امکانات کم، استراتیژی پنج‌ساله را به‌منظور بدیل کشت کوکنار تهیه نموده و روی عملی‌سازی آن کار می‌نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS