معاون اداری رئیس الوزارا از فعالیت‌ها ریاست زراعت کندز بازدید کرد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۷ - ۱۲:۵۷
معاون اداری رئیس الوزارا از فعالیت‌ها ریاست زراعت کندز بازدید کرد 

۷ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان که طی یک سفر رسمی به ولایت کندز سفر کرده است در حالی که ملا نثار احمد نصرت والی کندز، مولوی سیف الله قمندان امنیه و شماری از روئسای ادارت محلی ولایت کندز وی را همراهی می کردند از ریاست زراعت ولایت کندز و کار کرد‌های آن بازدید نمود.
 در جریان این بازدید در نخست مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز دست آوردها و فعالیت‌های ریاست زراعت ولایت کندز که در سکتور زراعت و مالداری انجام داده است را در حضور معاون اداری ریاست الوزرا بیان نموده و همچنان مشکلات، چالش‌های دهاقین، باغداران و مالداران که در ولایت کندز به آن مواجه هستند را نیز مطرح نمود و خواستار توجه بیشتر رهبری امارت اسلامی افغانستان به سکتور زراعت و مالداری شد.
متعاقبآ مولوی عبدالسلام  حنفی معاون اداری ریاست الوزرا از فعالیت‌های ریاست زراعت ولایت کندز  که  در  سکتور زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کندز انجام داده است قدر دانی نموده و  تعهد هر نوع کمک و همکاری در بخش ارایه خدمات بهتر به سکتور زراعت و مالداری برای دهاقین و مالداران ولایت کندز را نیز سپرد.
در همین حال  معاون اداری ریاست الوزرا با حضورداشت مسوولان محلی ولایت کندز از کلکسیون ملی باغ تحقیقاتی زراعتی، گلخانه‌ها و ساحه نبات هنگ غوزه که نمونه از فعالیت‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز می‌باشد بازدید به عمل آورد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS