دیدار وزیر زراعت با تجار ترکی 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ - ۱۱:۱۸
دیدار وزیر زراعت با تجار ترکی 

۱۰ حوت ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مصطفی امی اوغلی رییس شرکت امی گروپ، موسی امی اوغلی معاون شرکت متذکره و تعدادی از تجار ترکی دیدار کرد.
در این دیدار تجار متذکره از علاقه‌مندی شأن پیرامون سرمایه‌گذاری در افغانستان سخن زده و خواستار همکاری وزارت زراعت شدند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از فراهم بودن فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور های مختلف کشور سخن زده و اطمینان همکاری لازم را به تجار ترکی سپرد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مصمم است تا به منظور رشد و انکشاف دهی سکتور زراعت و مالداری زمینه سرمایه گذاری برای تجار داخلی و خارجی را فراهم نمایید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها