دیدار تعارفی معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان ریاست‌های مالی و حسابی و تهیه تدارکات 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - ۹:۵۱
دیدار تعارفی معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان ریاست‌های مالی و حسابی و تهیه تدارکات 

ملا آغا جان آخوند « حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که جدیدا کار در این سمت را آغاز کرده است طی جلسه‌های جدا گانه با مسوولان ریاست‌های مالی و حسابی و تهیه و تدارکات آن وزارت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های شان را استماع نمود.
مسوولان ریاست‌های  مالی و حسابی و تهیه تدارکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی پرزنتیشن‌های جداگانه معلومات مفصلی را پیرامون اهداف، تشکیل، بودیجه، عواید، دست آوردها و چالش‌های موجود  ریاست های متذکره را به معین مالی و اداری ارایه نمودند.
 در این دیدار ها ملا آغاجان آخند « حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت به پیشبرد کارها به صورت شفاف تاکید کرده گفت:« ریاست‌های  مالی و حسابی و تهیه و تدارکات بخش‌های عمده و محوری وزارت زراعت است که همه کارهای سایر بخش‌ها به این ادارات در ارتباط است پس باید مسوولان این ریاست‌ها  تلاش  در راستای پیشبرد کارها به وجه احسن آن انجام دهند تا امور به سکتگی مواجه نشود.»

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Background image

مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۴۳
Background image

برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در وزارت زراعت آغاز شد

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای شماری از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت آغاز شد.
این برنامه. . .

بازگشت به خبرها