امضای قرارداد ساخت ۲۳۰ سبزخانه به خانم‌های شش ولسوالی ننگرهار

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۵ - ۱۵:۱۳
امضای قرارداد ساخت ۲۳۰ سبزخانه به خانم‌های شش ولسوالی ننگرهار


۲۵ سنبله ۱۳۹۸
وزیر زراعت، در ادامه‌ی سفرهای ولایتی‌اش این بار به ولایت ننگرهار رفت تا شماری از پروژه‌ها را به بهره‌برداری بسپارد، برخی از پروژه‌ها را تهداب‌گذاری کند و شماری از برنامه‌های دیگر وزارت زراعت را در این ولایت گشایش بدهد.
در تازه‌ترین مورد، قرارداد ساخت ۲۳۰ سبزخانه برای خانم‌ها در شش ولسوالی ولایت ننگرهار، توسط نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور شاه‌محمود میاخیل والی ننگرهار، بزرگان، شوراهای انکشافی و دهقانان به امضا رسید.
این سبزخانه‌ها برای شماری از زنان زراعت‌پیشه‌ی ولسوالی‌های خوگیانی، شیرزاد، کوت، رودات، چپرهار و اچین ولایت ننگرهار توسط وزارت زراعت و به منظور رشد درآمد زنان زراعت‌پیشه ساخته می‌شود.
نصیراحمد درانی،‌ وزیر زراعت در افتتاح ساخت این سبزخانه‌ها گفت: «در دو تا نهایت سه ماه آینده این سبزخانه‌ها به بهره‌برداری سپرده می‌شود.»
هزینه‌ی ساخت هر یک از این سبزخانه‌ها حدود
۸۵ هزار افغانی است. هزینه‌ی جمعی ساخت ۲۳۰ سبزخانه، ۲۰ میلیون افغانی می‌شود.
در ساخت این سبزخانه‌ها پروژه‌ی «CBARD» وزارت زراعت و شوراهای محلی نقش اساسی دارند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها