ورکشاپ پلان گذاری و همآهنگی، تولید تخم‌های بذری دایر گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۴ - ۱۱:۵
ورکشاپ پلان گذاری و همآهنگی، تولید تخم‌های بذری دایر گردید

۲۴ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
ورکشاپی تحت عنوان پلان گذاری و همآهنگی تولید تخم‌های بذری در تالار کنفرانس‌های ریاست تصدیق دهی تخم‌های بذری وزارت زراعت با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت دایر گردید.
هدف از تدویر این ورکشاپ آمادگی پیشاپیش شرکت‌های تولید تخم‌های بذری پیرامون مقدار تولید تخم بذری و شریک ساختن پلان شرکت‌های یاد شده در این راستا با ریاست تصدیق دهی تخم‌های بذری وزارت زراعت است که در آن مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، روئسای تصدیق دهی تخم‌های بذری، انستیتوت تحقیقات زراعتی،  ترویج و انکشاف زراعت، حفاظه نباتات و قرنطین، توسعه غله جات، تحقیقات تطبیقی و توافقی و مسوول تولید تخم  دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد درافغانستان  و از ۷ زون کشور در حدود ۱۲۰ شرکت و آمرین تصدیق دهی تخم‌های بذری ادارات زراعت ولایات شرکت نموده بودند.
مسوولان تصدیق دهی تخم‌های بذری شرکت کننده‌ی  ورکشاپ در راستای تولید تخم بذری کارکردها و اجراات شانرا طی پریزنتیشن‌های جداگانه ارائه نموده و ضمنٱ چالش‌ها ومشکلات فرا راه شانرا مبنی بر نبود تکنیشن، کارمندان تفتیش مزرعه، عدم دسترسی به وسایط، نبود بودجه جهت پرداخت کرایه و سفریه کارمندان ساحوی و سایر موضوعات مطرح نمودند.
معین زراعت و مالداری وزارت زراعت بعد از استماع پیشنهادات مسوولان امور در برچیدن مشکلات  و موارد یادشده در محدوده‌ی امکانات موجود و دست داشته ابراز تعهد نمود.
آقای عثمانی در صحبت های شان از همکاری دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  در افغانستان در راستای کمک و همکاری در سکتور زراعت ابراز قدردانی نمود و خواستار تداوم همکاری‌های بیشتر این سازمان با دهاقین کشور شد.
معین زراعت و مالداری همچنان از مسولان زراعت امارتی و شرکت‌های خصوصی خواست تا مسوولیت‌های شانرا با صداقت کامل و ایمان داری ایفا نمایند و در کنار تولید تخم بذری گندم روی تولید تخم‌های سایر نباتات مانند سبزیجات، غله جات و حبوبات نیز تمرکز نمایند و تخم‌های مطمئن و باکیفیت را به زارعین زحمتکش کشور پیشکش کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها