سفر معین مالی و اداری به بلخ: تهداب‌گذاری و بهره‌برداری از چندین پروژه به ارزش ۱۵۰ میلیون افغانی

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۳ - ۱۵:۵۱
سفر معین مالی و اداری به بلخ: تهداب‌گذاری و بهره‌برداری از چندین پروژه به ارزش ۱۵۰ میلیون افغانی


عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، در سفری به ولایت بلخ، به ارزش ۱۵۰ میلیون افغانی شماری از پروژه‌ها را تهداب‌گذاری و برخی را به بهره‌برداری سپرد. این پروژه‌ها شامل شبکه‌های آبیاری، کانال‌ها، افتتاح یک فارم تحقیقی،‌ بهره‌برداری از کشمش‌خانه‌ها، توزیع فارم‌های مرغداری به خانم‌ها و وسایل باغداری به باغداران، بود. 

معین مالی و اداری با هیأت همراه خود به ولسوالی‌های دهدادی، نهرشاهی و خلم برای تطبیق و بهره‌برداری این پروژه‌ها سفر کرد. آقای رفیعی در این سفر ساختمان انجمن جنگل‌داری در ولسوالی دهدادی را تهداب‌گذاری کرد و سیستم آبیاری فارم پسته‌زارهای این ولسوالی را هم به بهره‌برداری سپرد. هم‌چنان کار ساختمانی عمارت فارم تحقیقات للمی در دهدادی را تهداب‌گذاری کرد. بهره‌برداری از چهار شبکه‌ی آبیاری در ولسوالی دهدادی و بهره‌برداری از هفت کشمش‌خانه از شمار فعالیت‌های معین مالی و اداری وزارت زراعت در این سفر بود. 
هم‌چنان افتتاح
۵۰ مرغداری نیمه‌تجارتی به خانم‌ها در ولسوالی نهرشاهی، توزیع فارم‌های مرغداری به ۱۰۷ زن بی‌بضاعت در ولسوالی خلم، بهره‌برداری از کانال آبیاری لنگرخانه در ولسوالی دهدادی و توزیع وسایل زراعتی به دهقانان در ریاست زراعت ولایت بلخ، از دیگر کارهای آقای رفیعی در ولایت بلخ بود.
باید گفت که وزارت زراعت برای ولایت بلخ امسال بیش از
۵۰۰ میلیون افغانی بودجه‌ی انکشافی مد نظر گرفته است که پروژه‌ها از این بودجه در حال تطبیق‌اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS