دیدار وزیر زراعت با روسای زراعت ولایت‌های نورستان، پکتیا و کنر

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۱۱ - ۱۰:۱۸
دیدار وزیر زراعت با روسای زراعت ولایت‌های نورستان، پکتیا و کنر

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با روئسای زراعت ولایت‌های کنر، نورستان و پکتیا دیدار کرده و مشکلات، پیشنهادات و نظریات شان را استماع نمود.
وزیر زراعت در جریان دیدار با مولوی سلیمان ایمن رییس زراعت نورستان، مولوی شیرآقا پیر حبیب الرحمن رییس زراعت کنر و مولوی عبدالروف سعید رییس زراعت پکتیا گزارش کارکردها و دستاورد های شان را استماع نموده و تاکید بر حفاظت و توسعه  جنگلات کرد  و همچنان از آنها خواست تا میزان تولید نهال را در قوریه‌های ولایت ذکر شده بلند ببرند و جهت دستیابی به مفاد بهتر درختان را پیوند نمایند.
وزیر زراعت همچنان از ریاست‎های زراعت ولایات به حیث مسوولین خدمت رسانی به دهقانان و مالدارن کشور یاد کرده و از آنها خواست تا با تمام توان تلاش نمایند تا مشکلات دهقان و مالداران را در ولایت‌های مربوطه حل نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها