معین زراعت و مالداری با رئیس موسسه پاملرنه دیدار کرد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۵ - ۱۷:۲۴
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د پاملرنې مؤسسې له رییس سره وکتل

۱۵ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با داوود محمد رئیس موسسه پاملرنه در افغانستان و تیم همراش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار مسوولان موسسه پاملرنه گزارش فعالیت‌های در حال تطبیق و عملی شده شان، در ولایت‌های هرات و پکتیا را با معین زراعت و مالدرای شریک ساختند. 
مسوولان موسسه پاملرنه از فعالیت های مسوسسه متذکره در بخش های توزیع تخم اصلاح شده بذری و کودکیمیاوی، تخم سبزیجات  و وسایل کشت، آگاهی‌دهی برای دهقانان و مالداران، توزیع وسایل پروسس مواد غذایی، اعمار کانال‌های آبیاری، تاسیس باغچه‌های خانگی، تاسیس مکتب مزرعه، توزیع خشک کننده‌های آفتابی، اعمار دیوار محافظتی، توزیع مواشی و مواد خوراکه حیوانات  یاد کردند  که  از طریق این فعالیت ها هزاران تن از زنان و مردان در ولایت‌های پکتیا و هرات از آن مستفید شده‌اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها