۷۰ شالی‌کار در هرات آموزش دیدند

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۴۷
۷۰ شالی‌کار در هرات آموزش دیدند

ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت هرات، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، به ۷۰ دهقان شالی‌کار که در شروع سال جاری تخم اصلاح‌شده جهت ایجاد قطعات نمایشی در ولسوالی‌های انجیل، گذره و پشتون زرغون توزیع کرده بود، آموزش داد.
در این برنامه آموزشی موضوعات مختلفی شامل کاشت، داشت، برداشت و پروسس شالی برای شرکت‌کنندگان آموزش داده شد.
هرات پس از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان و ننگرهار، پنجمین ولایتی است که بیشترین نقش در تولید برنج دارد. سال گذشته میزان حاصلات شالی در این ولایت ۲۷هزار و ۵۱۵ متریک‌تُن رسیده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با رئیس پروژه تاپی

۲۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مراد امانوف رئیس پروژه تاپی و خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان دیدار کرده و در مورد روند استملاک زمین‌های مسیر این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۳
Background image

ایجاد ۸ قطعه باغ زردآلو و آغاز کمپاین نهال‌شانی در بدخشان

۲۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه کمپاین نهال‌شانی، به تعداد ۸ قطعه باغ متمرکز زردآلو برای ۸ تن از دهقانان در ولسوالی اشکاشم ایجاد گردید. این باغ‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار و در هماهنگی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست هماهنگی تخنیکی میان وزارت زراعت و مؤسسات همکار برای انکشاف سکتور زراعت

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست هماهنگی و تخنیکی میان ریاست پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس پالیسی و پلان این وزارت، در. . .

بازگشت به خبرها