۳۲۲ پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۱۱:۲۱
۳۲۲ پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد

۱۳حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، از آغاز بهره‌برداری ۳۲۲ پروژه مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی به ارزش ۱۵۳.۴ میلیون افغانی در این ولایت خبر داده است.
این پروژه‌ها شامل ساخت ۱۵۰ کشمش‌خانه، ۱۵۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و هم‌چنین دو سردخانه‌ میوه‌جات تازه می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۴:۴
Background image

بازدید رئیس عمومی منابع طبیعی از محل برگزاری کمپاین ملی نهال‌شانی

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی، از محل برگزاری کمپاین ملی نهال‌شانی در بادام‌باغ کابل بازدید کرد. این کمپاین که قرار است به پیشواز سال ۱۴۰۴ برگزار شود، تحت. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۲:۲۵
Background image

آغاز  دور دوم برنامه آموزشی لابراتوار در ریاست صحت حیوانی

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
دور دوم برنامه آموزشی لابراتوار در لابراتوار مرکزی ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز گردید. این برنامه که به مدت ۸ روز ادامه خواهد داشت، با حضور ۱۸. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۲:۲۳
Background image

برگزاری برنامه آموزشی ارتقای ظرفیت برای دهاقین در فاریاب

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب یک برنامه آموزشی یک‌روزه را برای ارتقای ظرفیت دهاقین پیشقدم این ولایت برگزار کرد.
این برنامه که با حضور ۲۰ تن از دهاقین. . .

BACK TO NEWS