۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو در غور به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۶:۳۲
۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو در غور به بهره‌برداری سپرده شد

۲۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور می‌گوید از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در این ولایت ۳۲۶ ذخیره‌گاه کچالو ساخته می‌شود که از این جمله، حالا ۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو به بهره‌برداری سپرده شده است.
۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ سردخانه سیب از دیگر پروژه‌هایی است که توسط پروژه‌ی ممدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در این ولایت تطبیق می‌شود.
ریاست زراعت غور می‌افزاید که کار سایر ذخیره‌گاه‌های کچالو و پیاز در ولایت غور نیز ۸۵ تا ۹۵ درصد پیش رفته است.
هم‌چنین کار ساخت ۲۰ سردخانه سیب نیز در این ولایت ۶۰ درصد تکمیل شده و متباقی کار بر اساس هدایت وزارت در فصل بهار ۱۴۰۰ شروع می‌شود.
راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در سراسر ولایت غور، صدها فرصت کاری و نیز زمینه‌ی ذخیره‌سازی محصولات زراعتی را مساعد کرده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS