۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو در غور به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۶:۳۲
۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو در غور به بهره‌برداری سپرده شد

۲۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور می‌گوید از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در این ولایت ۳۲۶ ذخیره‌گاه کچالو ساخته می‌شود که از این جمله، حالا ۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو به بهره‌برداری سپرده شده است.
۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ سردخانه سیب از دیگر پروژه‌هایی است که توسط پروژه‌ی ممدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در این ولایت تطبیق می‌شود.
ریاست زراعت غور می‌افزاید که کار سایر ذخیره‌گاه‌های کچالو و پیاز در ولایت غور نیز ۸۵ تا ۹۵ درصد پیش رفته است.
هم‌چنین کار ساخت ۲۰ سردخانه سیب نیز در این ولایت ۶۰ درصد تکمیل شده و متباقی کار بر اساس هدایت وزارت در فصل بهار ۱۴۰۰ شروع می‌شود.
راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در سراسر ولایت غور، صدها فرصت کاری و نیز زمینه‌ی ذخیره‌سازی محصولات زراعتی را مساعد کرده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS