گفت‌وگوی وزیر زراعت با مسوولان بانک انکشاف آسیایی در مورد تمویل پروژه‌های جدید

content_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۸ - ۱۵:۳۷
گفت‌وگوی وزیر زراعت با مسوولان بانک انکشاف آسیایی در مورد تمویل پروژه‌های جدید

۱۸ جوزای ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، مالداری و آبیاری از طریق ویدیوکنفرانس با ناریندرا سنگرو، رییس بانک انکشاف آسیایی برای افغانستان، در مورد تطبیق و تمویل پروژه‌های جدید گفت‌وگو کرد.
در این گفت‌وگو حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی، یاسیمن صدیقی، رییس منابع طبیعی و زراعت بانک انکشاف آسیایی برای آسیای مرکزی و غربی و حمدالله همدرد، رییس عمومی دفتر مرکزی پروگرام‌های انکشاف آسیایی در وزارت زراعت اشتراک داشتند.
در این ملاقات، دو طرف در مورد مسایل مختلف زراعتی، به ویژه پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری (HVCDSP)، پروژه ارغنداب و جست‌وجوی راه حل‌ برای تسریع کارهای این پروژه‌ها و سایر پروژه‌هایی که از سوی بانک انکشاف آسیایی در وزارت زراعت حمایت مالی می‌شود، صحبت کردند. همچنین در قسمت پروژه‌‌ جدید وزارت زراعت در راستای انکشاف مالداری و پروژه آبیاری در سطح قریه‌ها که قرار است با حمایت مالی بانک انکشاف آسیایی آغاز شود، گفت‌وگو کردند.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در این گفت‌وگو ضمن تشکر و قدردانی از حمایت‌های همیشه‌گی بانک انکشاف آسیایی از سکتور زراعت افغانستان، خواهان توجه بیش‌تر این بانک در رابطه به پروژه‌های تحت کار و پروژه‌های جدید وزارت زراعت شد. وزیر زراعت در مورد اهمیت پروژه‌های مالداری و باغداری و هم‌چنان پروسس محصولات زراعتی تأکید کرد و خواهان توجه بیش‌تر بانک انکشاف آسیایی در این بخش‌ها شد. وی هم‌چنان خواهان توجه این بانک در مورد خشک‌سالی و مبارزه با پیامدهای آن شد. علاوه بر آن، وزیر زراعت در مورد ایجاد تیم تخنیکی صحبت و بر برنامه‌های آینده تأکید کرد.
سپس ناریندرا سنگرو، رییس بانک انکشاف آسیایی (ADB)، ضمن قدردانی از وزارت زراعت، در مورد پروژه‌های آینده و تمویل آن‌ها معلومات داد و تعهد سپرد که حمایت‌های این بانک از وزارت زراعت افغانستان ادامه می‌یابد. وی هم‌چنان در مورد خشک‌سالی و مبارزه با پیامدهای آن گفت که بانک انکشاف آسیایی برنامه‌های دولت افغانستان در این عرصه را حمایت می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۳
Background image

آغاز برنامه نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در ولایت پنجشیر؛ غرس ۳۰ هزار اصله نهال

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در ولایت پنجشیر تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» با غرس نخستین نهال توسط حافظ محمد آغا حکیم، والی پنجشیر، رسماً آغاز شد. این مراسم با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۱
Background image

سروی و راه‌اندازی گلخانه‌های کوچک در مرکز زرنج

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز  در همکاری مؤسسه زنان ایثارگر، پروژه سروی و ایجاد گلخانه‌های کوچک در مرکز شهر زرنج را آغاز کرد. هدف این پروژه توانمندسازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۱
Background image

روزګان کې د اوبو سپما او د بڼونو د حاصلاتو د زیاتوالي پهپار ۲۵۰ کروندګرو ته د څاڅکو عصري خړوبولو سیسټم فعال شو

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د روزګان ولایت په مرکز ترینکوټ او خاص روزګان ولسوالۍ کې د کرنې د عصري کېدو او د اوبو د سپما په موخه د ۲۵۰ کروندګرو په بڼونو کې د څاڅکو عصري. . .

بازگشت به خبرها