گزارش‌دهی موسسه برک به معین مسلکی وزارت زراعت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۱۸:۳
د برک مؤسسې چارواکو دکرنې مسلکي مرستيال ته ددې مؤسسې راپور وړاندې کړل

۱۳ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
مسوولان موسسه برک در افغانستان در مورد فعالیت‌های خویش به مولوی صدراعظم معین مسکلی وزارت زراعت گزارش ارائه نموده و از فعالیت‌های آینده شان سخن گفتند.
سیف الله سیفی رئیس عملیاتی موسسه پاملرنه در مورد فعالیت‌های گذشته این موسسه معلومات اراییه و گفت که این فعالیت‌ها را در آینده ادامه می‌دهیم".
در پنج بخش کار می‌کنیم؛ زراعت، معارف، اشتغالزایی، و آفت‌های طبیعی، حال آمده ایم که برای فعالیت‌های آینده از شما اجازه بگیریم و فعالیت خود را شروع کنیم".
در اخیر آقای صدراعظم به ایشان اطمینان داد که وزارت زراعت در همه ساحات فعالیت این اداره همکاری می‌کنند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
حمایت کننده‌ مالی این موسسه برنامه عمران ملل متحد(UNDP) می‌باشد و چندین سال میشود که در ولایت‌های مختلف کشور کار می‌کنند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۸:۴۷
Background image

وضعیت جنگلات پسته ولسوالی شهر بزرگ بدخشان ارزیابی شد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، وضعیت جنگلات پسته ولسوالی شهر بزرگ این ولایت را بررسی و میزان حاصلات سال جاری را ارزیابی کرد.
این بررسی به هدایت. . .

بازگشت به خبرها