گزارش‌دهی موسسه برک به معین مسلکی وزارت زراعت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۱۸:۳
د برک مؤسسې چارواکو دکرنې مسلکي مرستيال ته ددې مؤسسې راپور وړاندې کړل

۱۳ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
مسوولان موسسه برک در افغانستان در مورد فعالیت‌های خویش به مولوی صدراعظم معین مسکلی وزارت زراعت گزارش ارائه نموده و از فعالیت‌های آینده شان سخن گفتند.
سیف الله سیفی رئیس عملیاتی موسسه پاملرنه در مورد فعالیت‌های گذشته این موسسه معلومات اراییه و گفت که این فعالیت‌ها را در آینده ادامه می‌دهیم".
در پنج بخش کار می‌کنیم؛ زراعت، معارف، اشتغالزایی، و آفت‌های طبیعی، حال آمده ایم که برای فعالیت‌های آینده از شما اجازه بگیریم و فعالیت خود را شروع کنیم".
در اخیر آقای صدراعظم به ایشان اطمینان داد که وزارت زراعت در همه ساحات فعالیت این اداره همکاری می‌کنند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
حمایت کننده‌ مالی این موسسه برنامه عمران ملل متحد(UNDP) می‌باشد و چندین سال میشود که در ولایت‌های مختلف کشور کار می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها