گزارش‌دهی موسسه برک به معین مسلکی وزارت زراعت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۱۸:۳
د برک مؤسسې چارواکو دکرنې مسلکي مرستيال ته ددې مؤسسې راپور وړاندې کړل

۱۳ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
مسوولان موسسه برک در افغانستان در مورد فعالیت‌های خویش به مولوی صدراعظم معین مسکلی وزارت زراعت گزارش ارائه نموده و از فعالیت‌های آینده شان سخن گفتند.
سیف الله سیفی رئیس عملیاتی موسسه پاملرنه در مورد فعالیت‌های گذشته این موسسه معلومات اراییه و گفت که این فعالیت‌ها را در آینده ادامه می‌دهیم".
در پنج بخش کار می‌کنیم؛ زراعت، معارف، اشتغالزایی، و آفت‌های طبیعی، حال آمده ایم که برای فعالیت‌های آینده از شما اجازه بگیریم و فعالیت خود را شروع کنیم".
در اخیر آقای صدراعظم به ایشان اطمینان داد که وزارت زراعت در همه ساحات فعالیت این اداره همکاری می‌کنند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
حمایت کننده‌ مالی این موسسه برنامه عمران ملل متحد(UNDP) می‌باشد و چندین سال میشود که در ولایت‌های مختلف کشور کار می‌کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۱:۱۱
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه بگیرید و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۳۰ دهقان پیشقدم در جوزجان

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم، برای ۳۰ تن از دهقانان پیشقدم در مرکز شبرغان و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۱۵ دهقان در کاپیسا

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای ۱۵ تن از دهقانان مرکز و ولسوالی‌های این ولایت به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی گندم و ترویج استفاده از تخم اصلاح‌شده بذری،. . .

BACK TO NEWS