گزارش‌دهی موسسه برک به معین مسلکی وزارت زراعت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۱۸:۳
د برک مؤسسې چارواکو دکرنې مسلکي مرستيال ته ددې مؤسسې راپور وړاندې کړل

۱۳ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
مسوولان موسسه برک در افغانستان در مورد فعالیت‌های خویش به مولوی صدراعظم معین مسکلی وزارت زراعت گزارش ارائه نموده و از فعالیت‌های آینده شان سخن گفتند.
سیف الله سیفی رئیس عملیاتی موسسه پاملرنه در مورد فعالیت‌های گذشته این موسسه معلومات اراییه و گفت که این فعالیت‌ها را در آینده ادامه می‌دهیم".
در پنج بخش کار می‌کنیم؛ زراعت، معارف، اشتغالزایی، و آفت‌های طبیعی، حال آمده ایم که برای فعالیت‌های آینده از شما اجازه بگیریم و فعالیت خود را شروع کنیم".
در اخیر آقای صدراعظم به ایشان اطمینان داد که وزارت زراعت در همه ساحات فعالیت این اداره همکاری می‌کنند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
حمایت کننده‌ مالی این موسسه برنامه عمران ملل متحد(UNDP) می‌باشد و چندین سال میشود که در ولایت‌های مختلف کشور کار می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها