گزارش‌دهی موسسه برک به معین مسلکی وزارت زراعت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۱۸:۳
د برک مؤسسې چارواکو دکرنې مسلکي مرستيال ته ددې مؤسسې راپور وړاندې کړل

۱۳ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
مسوولان موسسه برک در افغانستان در مورد فعالیت‌های خویش به مولوی صدراعظم معین مسکلی وزارت زراعت گزارش ارائه نموده و از فعالیت‌های آینده شان سخن گفتند.
سیف الله سیفی رئیس عملیاتی موسسه پاملرنه در مورد فعالیت‌های گذشته این موسسه معلومات اراییه و گفت که این فعالیت‌ها را در آینده ادامه می‌دهیم".
در پنج بخش کار می‌کنیم؛ زراعت، معارف، اشتغالزایی، و آفت‌های طبیعی، حال آمده ایم که برای فعالیت‌های آینده از شما اجازه بگیریم و فعالیت خود را شروع کنیم".
در اخیر آقای صدراعظم به ایشان اطمینان داد که وزارت زراعت در همه ساحات فعالیت این اداره همکاری می‌کنند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
حمایت کننده‌ مالی این موسسه برنامه عمران ملل متحد(UNDP) می‌باشد و چندین سال میشود که در ولایت‌های مختلف کشور کار می‌کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS