کندهار سالانه ۴۵ تُن عسل تولید می‌کند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۵:۱
کندهار سالانه ۴۵ تُن عسل تولید می‌کند

۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند بر اساس تحقیقات تازه، سالانه حدود ۴۵ تُن عسل در این ولایت تولید می‌شود که از این میان ۶ تُن آن به کشورهای خارجی صادر شده است.
محمدالله نوری، یکی از مسؤولان آمریت مالداری ریاست زراعت کندهار گفت که در حال حاضر ۱۷ فارم محلی و ۲۶ فارم عبوری زنبورعسل در کندهار فعالیت دارند. به گفته او، فارم‌های محلی توسط باشندگان کندهار ایجاد شده و فارم‌های عبوری از سوی مردم غزنی، میدان وردک و کاپیسا راه‌اندازی شده است. این فارم‌ها در مرکز کندهار و ولسوالی‌های ارغنداب، شاولی‌کوټ، ژړۍ، پنجوایی، میوند و ډنډ موقعیت دارند.
نوری افزود که عسل کندهار نه تنها در داخل کشور به‌ویژه در کابل، هرات، وردک و ننگرهار بازار خوبی دارد، بلکه به کشورهای خارجی چون امارات متحده عربی و عمان نیز صادر می‌شود. به گفته او، عسل ریحان کندهار در بازارهای داخلی و جهانی نام ویژه‌ای پیدا کرده و مشتریان زیادی خواهان خرید آن هستند.
عسل کندهار به دلیل شیرینی، ساختار طبیعی و ویژگی‌های درمانی خود اکنون شهرت فراوانی به‌دست آورده است.
تولیدکنندگان عسل می‌گویند عسل ریحان کندهار طعم خاص، کیفیت بلند و ارزش درمانی دارد. این عسل در بسیاری از کشورهای جهان شناخته شده و مشتریان فراوانی دارد. بر اساس باورهای سنتی، عسل درمان مؤثر بسیاری از بیماری‌ها دانسته می‌شود و به‌ویژه در تقویت سیستم‌های هضمی، عصبی، جسمی و جنسی نقش مهمی ایفا می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها