کمیته ناروی پروژه‌های جدید را در بخش زراعت تطبیق می‌نماید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۴ - ۹:۱۵
کمیته ناروی پروژه‌های جدید را در بخش زراعت تطبیق می‌نماید

۱۴ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
مسوولان کمیته ناروی در افغانستان پروژهای جدید شان در بخش زراعت را غرض هماهنگی به وزارت زراعت به  مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت پیش‌کش نمودند.
مسوولان کمیته در جریان دیدار با مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در مورد پروژهای جدید شان در بخش زراعت معلومات ارییه کرده و از فعالیت‌های چون؛ ساخت دو چکدم و ساختن ۱۰  سرد خانه در ۱۰ ولایت کشور  تعهد سپردند.
این پروژٰه از طریق کمیته ناروی به هدف مصئونیت غذائی، کاهش خطرات حوادث طبیعی و آموزش دهی تعلیمات حرفوی تطبیق می‌شود.
با تطبیق این پروژها به گونه مستقیم حدود ۵۰ هزار نفر و غیر مستقیم ۱۵۰ هزار  دهقان از مزیت آن  مستفید می‌شوند و همچنان با تطبیق این پروژها  برای سه هزار دهقان تخم بذری توزیع می‌شود. 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در جریان این دیدار تاکید به تطبیق پرو‌ژههای زیربنایی و پایدار در افغانستان کرده افزود" در حالتی که ما قرار داریم بیشتر پروژهای کوتاه مدت و با موثریت کمتر از سوی نهادهای مدت رسان تطبیق می‌گردد که مشکلات مردم را حل نمی تواند و درخواست ما این است که بیشتر موسسات بر تطبیق پروژهای زیربنایی و پایدار برای دهقانان و مالدارن کشور بپردازند و و پروژها از حالات اضطراری  خارج شده و رو به  تطبیق پروژهای انکشاف بیاورند".

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها