کمپاین تطبیق ادویه ضد کرم برای حیوانات کوچی‌ها در لوگر آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۱۸:۱۰
کمپاین تطبیق ادویه ضد کرم برای حیوانات کوچی‌ها در لوگر آغاز شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۰
کمپاین تطبیق ادویه ضد پرازیت‌های داخلی از سوی ریاست زراعت ولایت لوگر در دشت سرخ‌آباد ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر افتتاح شد.
این کمپاین در چند دور تطبیق می‌شود که قرار است در دور اول آن بالای ۲۰ هزار و ۵۰۰ رأس حیوان متعلق به کوچی‌ها تطبیق شود. این کمپاین از سوی پروژه زراعت و مالداری به اشتراک مردم (CLAP) و کمیته هالند (DCA) حمایت مالی و تخنیکی می‌شود.
هدف از راه‌اندازی این کمپاین، مصون سازی حیوانات کوچی‌ها در برابر پرازیت‌های داخلی، جلوگیری از مرگ‌ومیر حیوانات و تولید محصولات صحی حیوانی است

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS