کمپاین تطبیق ادویه ضد کرم برای حیوانات کوچی‌ها در لوگر آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۱۸:۱۰
کمپاین تطبیق ادویه ضد کرم برای حیوانات کوچی‌ها در لوگر آغاز شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۰
کمپاین تطبیق ادویه ضد پرازیت‌های داخلی از سوی ریاست زراعت ولایت لوگر در دشت سرخ‌آباد ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر افتتاح شد.
این کمپاین در چند دور تطبیق می‌شود که قرار است در دور اول آن بالای ۲۰ هزار و ۵۰۰ رأس حیوان متعلق به کوچی‌ها تطبیق شود. این کمپاین از سوی پروژه زراعت و مالداری به اشتراک مردم (CLAP) و کمیته هالند (DCA) حمایت مالی و تخنیکی می‌شود.
هدف از راه‌اندازی این کمپاین، مصون سازی حیوانات کوچی‌ها در برابر پرازیت‌های داخلی، جلوگیری از مرگ‌ومیر حیوانات و تولید محصولات صحی حیوانی است

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از جریان اعمار حوض‌های ذخیره آب برای ۲۵ قطعه باغ ناک در ولسوالی ارگو بدخشان

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
انجنیر نصیر احمد احمدی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از جریان کار اعمار حوض‌های ذخیره آب برای ۲۵ قطعه باغ ناک در ولسوالی ارگو این ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۵۸
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای ده‌ها تن از دهاقین و مستفیدشوندگان پروژه تنظیم علفچرها در غور

 ۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی جوامع محلی در مورد اهمیت علفچرها و استفاده درست از منابع طبیعی، ورکشاپ آموزشی را برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۵۶
Background image

رئیس جدید زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان معرفی شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی حیات‌الله قیومی «زرقاوی» به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم مقام عالی ریاست‌الوزرا، به‌عنوان رئیس جدید زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان تعیین. . .

BACK TO NEWS