کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی در غور به‌زودی خاتمه می‌یابد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۵:۴۱
کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی در غور به‌زودی خاتمه می‌یابد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت غور، می‌گوید که کار بخشی از پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت به پایان رسیده و کار تعداد محدودی از این پروژه‌ها که تاکنون باقی مانده، به‌زودی خاتمه می‌یابد.
این ریاست می‌گوید که در مجموع هشتادوپنج درصد کار تطبیق پروژه‌های جدید به پیش رفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت ۳۲۷ ذخیره‌گاه کچالو، ۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ سردخانه صفر انرژی میوه‌جات را در این ولایت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی کرده است. ریاست زراعت غور می‌افزاید که کار ساخت ذخیره‌گاه‌های باقی‌مانده به شدت جریان دارد و تاکنون هشتاد درصد این ساختمان‌ها به بهره‌برداری سپرده شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۵۸
Background image

تکمیل و بهره‌برداری سه پروژه پایپ‌سکیم در ولایت دایکندی

۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

سه پروژه ساختمانی پایپ‌سکیم (شبکه انتقال آب زراعتی) در ولسوالی‌های نیلی و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه‌ها شامل اعمار شبکه انتقال آب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۴۷
Background image

تطبیق واکسین حیوانی در ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ

۷ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

به‌منظور ارتقای صحت حیوانی و جلوگیری از شیوع امراض دامی، برنامه تطبیق واکسین حیوانی با همکاری دفتر پی‌آر‌بی و مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۲۵
Background image

روند توزیع گندم و پول نقد به مهاجرین بازگشته به کشور در ولایت فاریاب آغاز شد

۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور رسیدگی به وضعیت مهاجرین عودت‌کننده، مراسم توزیع گندم و پول نقد با حضور معاون اداری ریاست‌الوزرا، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و شماری از مسئولان محلی ولایت. . .

بازگشت به خبرها